Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία all day εμπειρία με καλό φαγητό και boho chic ατμόσφαιρα πλάι στη θάλασσα

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο που θα γίνει το στέκι σου φέτος το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2024

Στην κοσμοπολίτικη παραλία του Lady’s Mile, το αστραφτερό γαλάζιο της Μεσογείου γίνεται ένα με την boho chic ατμόσφαιρα του Aplostra και προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία, σε έναν αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό. Εδώ, ο καθένας μπορεί να απολαύσει πραγματικά τον ήλιο και τις βουτιές στα ωραιότερα ίσως νερά της Λεμεσού. Με την είσοδο στον χώρο, την προσοχή κερδίζουν τα τρομερά άνετα και πολυτελή κρεβατάκια και οι ψάθινες ομπρέλες που δεσπόζουν πάνω στην παραλία, ενώ ο εσωτερικός χώρος, αποτελεί το peak της καλαισθησίας, αφού δένει υπέροχα με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Άλλο εξαιρετικό προσόν του χώρου; Οτιδήποτε βγαίνει από την κουζίνα του! Τα ξεχωριστά του κοκτέιλ, όπως και το εκλεπτυσμένο του φαγητό κλέβουν τις εντυπώσεις και σε κάνουν να θέλεις πάντα και… δεύτερο!

1716982352521023.width-800.jpg

Το πρωί θα πας για έναν χαλαρό καφέ ή για να απολαύσεις το brunch σου δίπλα στη θάλασσα, το μεσημέρι θα απολαύσεις την easy going διάθεση του μαγαζιού (με στοιχεία που συνθέτουν μια πραγματικά εξωτική ατμόσφαιρα) αλλά και τα νόστιμα πιάτα. Πιο συγκεκριμένα τις μεσημεριανές ώρες ο σεφ και η ομάδα του ετοιμάζουν ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από τις κυπριακές θάλασσες, για τους πελάτες που φθάνουν για το γεύμα τους στο Lady's Mile ή για όσους συνεχίζουν την ημέρα τους εδώ. Δίνοντας έμφαση στην πληθωρική γεύση σε όλο το μενού, ο σεφ προτείνει επίσης σπέσιαλ πιάτα, εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα, σερβιρισμένα με ευφάνταστο και σύγχρονο τρόπο. Κρεατικά και ζυμαρικά, επισης ξεχωρίζουν στην πλούσια λίστα του. Πέρα από φαγητό, θα παραγγείλεις και ένα (ή παραπάνω) από τα cocktails του καταλόγου και θα αφήσεις τη μουσική που δυναμώνει να σε παρασύρει στον ρυθμό της. Μην παραλείψεις ακόμα να δοκιμάσεις ένα από τα γλυκά του, τα οποία είναι πραγματικός πειρασμός!
Ένας χαλαρός χώρος, υπέροχη θέα στη θάλασσα, μοναδική ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση και all day κουζίνα με μεσογειακές αναφορές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του που σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά και ξανά εδώ.
(25211711) Παραλία Lady’s Mile, Λεμεσός. Δ-Κ 08.00-αργά (22.30 κλείνει η κουζίνα).
Facebook: Aplostra Restaurant-Beach Bar
Instagram: Aplostra Beach Bar

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close