Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο που συνδυάζει αριστοτεχνικά τη ζωή στην πόλη με την απόλυτη ελευθερία της θάλασσας

Ένας ονειρικός χώρος που αποτελεί μια ανοιχτή, all day πρόσκληση για να χαλαρώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2024

Το γνωστό και αγαπημένο μας εστιατόριο μάς υποδέχεται στον μαγευτικό του χώρο, όπου η εντυπωσιακή τοποθεσία συναντά την εξαιρετική γαστρονομία. Το Captain’s Cabin συνδυάζει αριστοτεχνικά τη ζωή στην πόλη με την απόλυτη ελευθερία της θάλασσας! Λίγο έξω από το κέντρο της Λεμεσού, αυτός ο ονειρικός χώρος αποτελεί μια ανοιχτή, all day πρόσκληση για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις ιδιαίτερες γεύσεις και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Σε μια ατμόσφαιρα τόσο elegant όσο και οικεία, μπορείς να ξεκινήσεις με τον πρωινό σου καφέ και τις διάφορες επιλογές για brunch και comfort πιάτα και να καταλήξεις να απολαμβάνεις μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία, διά χειρός Χαράλαμπου Χατζηπροδρόμου.

CAPTAINS_DEYTERI_FOTO.width-800.jpg

Το Captain’s Cabin καταφέρνει να αποδώσει εξαιρετικά τη γνησιότητα και τη βαθιά νοστιμιά μιας fusion κουζίνας και να παντρέψει τη μαγειρική παράδοση της Κύπρου με τις τεχνικές της ευρωπαϊκής κουζίνας. Ο γνωστός σεφ, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων με εκλεπτυσμένα πιάτα όπως Κυδώνια Αχνιστά με γλυκό Σαμιώτικο Κρασί, Αστακομακαρονάδα και Ceviche Τόνου με φρέσκο τσίλι, κόλιαντρο και γάλα τίγρη. Highlight του μενού είναι, φυσικά, το ντόπιο, φρέσκο ψάρι που προσφέρεται καθημερινά! Στο μενού μπορείτε επίσης να βρείτε και όστρακα και θαλασσινά, αλλά και κρεατικά, ζυμαρικά και πολλά άλλα. Η γλυκιά επίγευση έρχεται με εκλεκτά επιδόρπια, όπως τάρτα λεμονιού, προφιτερόλ και το to-die-for τιραμισού. Όλα αυτά, εννοείται, συνοδευμένα από το εκλεκτό κρασί που θα επιλέξετε από τις πολλές ετικέτες του wine list. Ο all-day χαρακτήρας του συνδυάζεται εξαιρετικά με την ονειρική του τοποθεσία, το ξεχωριστό fusion μεσογειακό του μενού και τα φανταστικά cocktails του. Αποτελεί τέλεια επιλογή για κάθε είδους έξοδο!

Κι αν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, έξτρα διασκέδαση θα σας προσφέρει το Sea Park που φιλοξενεί το Captain’s Cabin, το μεγαλύτερο στο νησί, με φουσκωτά παιχνίδια για παιδιά και μεγάλους! Εδώ θα απολαύσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και παιχνιδιού, μέχρι τελικής πτώσης… κυριολεκτικά!

(25211655) παραλία Lady’s Mile, Λεμεσός. Δ-Κ 08.00-αργά (22.30 κλείνει η κουζίνα).
Website: https://captainscabinbeach.com
Facebook: Captain's Cabin - Lady's Mile Beach
Instagram: captainscabin_ladysmile

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close