Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το κομψό εστιατόριο της Αγίας Νάπας άνοιξε ξανά τις πόρτες του

Ένας ιδανικός χώρος για ατμοσφαιρικές και ρομαντικές εξόδους με υπέροχο φαγητό

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2024

Το Glasshouse Lounge Restaurant στο Adams Beach Hotel στην Αγία Νάπα άνοιξε ξανά τις πόρτες του, προσκαλώντας μας να ανακαλύψουμε τη μαγεία του ανακαινισμένου χώρου του. Βρίσκεται στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου, προσφέροντας μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία γαστρονομίας και διασκέδασης με θέα τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου, κάτω από τα αστέρια.

Έκρηξη γεύσεων με διεθνή έμπνευση
Ο σεφ Παναγιώτης Βασιλείου έχει δημιουργήσει ένα μενού εμπνευσμένο από διεθνείς κουζίνες, προσφέροντας ποικιλία από εκλεπτυσμένα πιάτα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την παρουσίασή τους. Δοκιμάζουμε το πιάτο «Chef’s Signature Short Ribs» και αφήνουμε τον ουρανίσκο μας να ταξιδέψει. Απολαμβάνουμε το υπέροχο Beef Carpaccio με μαύρη τρούφα και τυρί Grana Padano, το Smoked Tuna Tataki με τη μοναδική υφή, το αξέχαστο Seafood Linguine με αχιβάδες και βασιλικές γαρίδες, ενώ τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το Seabass με πράσο και σαμπάνια. Για τους λάτρεις του κρέατος, οι επιλογές περιλαμβάνουν κοπές όπως JAPAN Wagyu Kobe Strip Lion και USDA Prime Beef Fillet. Ολοκληρώνουμε το γεύμα μας με Chocolate Textures, συνδυάζοντας σοκολάτα με αλμυρή καραμέλα. Προχωράμε στο lounge bar, όπου απολαμβάνουμε εκλεκτά κοκτέιλ από το βραβευμένο μας bartender Κυριάκο Ασσιώτη, όπως το «Aroma of Freedom», «Tropical Vacation» και «Adams Very Special», καθώς και μια ευρεία γκάμα κρασιών.

processed-A9E71D87-78F0-48D1-878C-0293AF925D94.width-800.jpg

Κομψότητα, Αισθητική και Πολυτέλεια
Το Glasshouse Lounge Restaurant συνδυάζει άψογα την κομψότητα με την υψηλή αισθητική, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που μας μαγνητίζει. Ο καλαίσθητος εσωτερικός χώρος προσφέρει ένα εντυπωσιακό σκηνικό για το δείπνο μας. Στην ταράτσα του ξενοδοχείου, ο εξωτερικός χώρος, μας επιτρέπει να απολαύσουμε τη εκπληκτική θέα προς τις μαγευτικές παραλίες της Αγίας Νάπας, κάνοντας τις στιγμές μας αξέχαστες.

Μουσική με pop lounge vibe
Οι βραδιές στο Glasshouse Lounge Restaurant απογειώνονται με lounge ρυθμούς σε ποπ επιρροές, προσφέρουν το ιδανικό ηχητικό υπόβαθρο για να συνοδεύσει το δείπνο ή το ποτό μας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζωντάνια και χαλάρωση.

Μια αξέχαστη εμπειρία
Το Adams Beach Hotel, με την προνομιακή του τοποθεσία στην παραλία του Nissi Bay και τις άριστες του εγκαταστάσεις, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό. Το ανανεωμένο Glasshouse Lounge Restaurant αποτελεί το σημείο αναφοράς, προσφέροντας μια απόλυτα γαστρονομική απόλαυση σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση που συνδυάζει υπέροχη κουζίνα με ιδανική ατμόσφαιρα και μοναδική θέα.

Επιλέγουμε πότε τον εσωτερικό χώρο απολαμβάνοντας με άνεση και στιλ το δείπνο μας και πότε τον εκθαμβωτικό εξωτερικό χώρο με την μαγευτική πανοραμική θέα για κοκτέιλ και ναργιλέ με διάθεση που θα μας απογειώσει και θα μας κρατήσει μέχρι αργά, γεμάτοι ανανεωμένες αισθήσεις και εικόνες. Το Glasshouse Lounge Restaurant, ανακαινισμένο και ξεχωριστά λαμπερό μας αφήνει να αφεθούμε σε ένα ταξίδι που συνδυάζει γεύση, θέα και πολυτέλεια.
( 97775775) Adams Beach Hotel, Λεωφόρο Νησί, Αγία Νάπα. Τρ-Κ 19.00-22.45 (εστιατόριο) 02.00 (lounge bar).

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close