Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το αγαπημένο μας Jam, στη Λεμεσό ανανέωσε μενού και μας προσφέρει εκλεκτά πιάτα

Ένα νεανικό, παρεϊστικο και στιλάτο μαγαζί της Λεμεσού για όλες τις ώρες της ημέρας

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2024

Αν είσαι απ' αυτούς που αγαπούν το καλό και ψαγμένο brunch, σίγουρα θα έχεις επισκεφτεί έστω και μία φορά το κουκλιστικο Jam, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Old Port στην οδό Δημήτρη Μητρόπουλου στην πόλη της Λεμεσού.

IMG_7630.JPG

Το Jam δεν είναι μόνο brunch

Είναι ένας all day χώρος. Από τις 7:00 το πρωί σερβίρει το breakfast του ξενοδοχείου το οποίο μπορούν να το απολαύσουν και οι μη διαμένοντες στο ξενοδοχείο. Από τις 10:00 αρχίζει το brunch μέχρι τις 16:00 και συμπληρωματικά ξεκινά το lunch και dinner από τις 12:00 μέχρι το βραδύ.

image_123650291 (1).JPG

Ένας ιδανικός χώρος για lunch breaks, διάλειμμα από τη δουλειά, μία χαλαρή στάση για ένα καλό γεύμα το μεσημέρι με φίλους όπου θα απολαύσεις πιάτα για όλα τα γούστα. Το μενού του Jam πρόσφατα ανανεώθηκε με νέες, πολύ καλές και γευστικές προσθήκες από πιάτα φτιαγμένα πάντα με φρέσκα, ντόπια υλικά που θα σου θυμίσουν γεύσεις της μαμάς και της γιαγιάς. Από τα νέα πιάτα δοκίμασε το Mammas Pasta, Μediteranean tappas, το chargrilled cauliflower, την σαλάτα με τα αρκατένα, το chicken thighs και πολλά άλλα που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Στο μενού θα βρεις επίσης πολύ καλές σαλάτες και bowls όπως τη δροσερή cauliflower σαλάτα και το Budha bowls. Ταυτόχρονα, θα βρεις μία σειρά από ζουμερά και χορταστικά μπέργκερς, πίτσες αλλά και μερικά νόστιμα απογευματινά σνακ και γλυκά όπως το cheesecake cookie και την chocolate tarte.

Όταν ξεκινήσει να βραδιάζει το Jam μεταμορφώνεται σε ένα πολύ ρομαντικό στέκι ιδανικό για after work drinks, χαλαρή βραδυνή έξοδο για ποτό και φαγητό. Ανάβει τα φωτάκια του στην πανέμορφη πλατεία του, βάζει ψαγμένες lounge μουσικές και προσφέρει τα πιο αρωματικά signatures cocktails που έχετε δοκιμάσει, μαζί με φανταστικά bites to share, σαλάτες, μπέργκερ, pasta, πίτσες και νόστιμα πιάτα με κρέας. Σου προτείνουμε τα shrimp tacos και σίγουρα το beef tagliata. Τέλος, θα βρεις μία σειρά από εξαιρετικά επιδόρπια για να ολοκληρώσουν γλυκά και όμορφα το δείπνο σου.

Το Jam δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τομέα του κρασιού γι' αυτό τελευταία έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή και ενημερωμένη λίστα με φυσικά κρασιά που είνα πολύ τρεντ τελευταίως και είναι ο τέλειος συνδυασμος με τα πιάτα του εστιατορίου.

IMG_7636.JPG

IMG_7601.JPG

Το Jam, μας έμαθε να τρώμε ποιοτικό brunch, έγινε σύντομα το στέκι μας αλλά αποτελεί και μία ιδανική πρόταση για νότιμο φαγητό τα μεσημέρια και καλή επιλογή για φινετσάτη βραδυνή έξοδο για φαγητό και κοκτέιλ στη όμορφη περιοχή του παλιού κέντρου της Λεμεσου.

(25353209) Δημήτρη Μητροπούλου 2, Λεμεσός

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close