Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2024
H ομάδα του Salonica View επισκέπτεται την Αγία Νάπα για μια μοναδική πεζοπορία με πανσέληνο. Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία την Κυριακή 21 Ιουλίου από τις 16:00 μέχρι τις 19:00 κάτω από το φως των αστεριών.
Θα ξεκινήσουμε με λεωφορείο από το κέντρο χειροτεχνίας της Λευκωσίας. Θα κάνουμε μια μικρή στάση για καφέ στην Αγία Νάπα και στην συνέχεια θα φτάσουμε στην αφετηρία της πεζοπορίας μας. Θα ξεκινήσουμε τη κυκλική πεζοπορία μας, μήκους 6 χιλιομέτρων στο μονοπάτι ''Κάβο Γκρέκο''.
Η πεζοπορία είναι μέτριας δυσκολίας και θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες. Το μονοπάτι Αφροδίτη βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο και ακολουθεί μια κατηφορική κλίση μέχρι να φτάσει στην παραλία. Το πρώτο μέρος της διαδρομής περνά από τα ερείπια του αρχαίου ναού, αφιερωμένο στη θεά του έρωτα και της ομορφιάς, Αφροδίτη.
Στο δρόμο προς την παραλία, το μονοπάτι περνά από φυσικές σπηλιές με ξερολιθιές που χρησιμοποιήθηκαν παλιά από τους βοσκούς. Αφού τελειώσουμε την πεζοπορίας μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο όπου εκεί θα υπάρχει κέρασμα με κρασί για να απολαύσουμε, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια μας, την όμορφη πανσέληνο.
* Η πληρωμή θα γίνει στο λεωφορείο (Μην λαμβάνετε υπόψη σας το αυτόματο μήνυμα για πληρωμή που θα λάβετε).
Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ
>> Κυριακή 21 Ιουλίου, μονοπάτι ''Κάβο Γκρέκο'', Αγία Νάπα, 16:00 - 19:00.
Σχετικά

Η μεγαλύτερη έκθεση γάμου και βάπτισης στην Κύπρο έρχεται τον Απρίλιο
Ένα διήμερο, στο Κτήμα Κουσιουμής, με όλους τους επαγγελματίες


«Αλαντίν»: Η παιδική παράσταση που έρχεται να μας μαγέψει με ένα φαντασμαγορικό θέαμα
Υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, χορός και τραγούδι

Γιορτάζουμε το διήμερο του Πάσχα στο Κελλάκι με πλούσιο πρόγραμμα
Μουσική, χορός και παιχνίδια

Συζήτηση με την Ελληνίδα ποιήτρια και στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου στο Παν. Κύπρου
Η συζήτηση έχει ως τίτλο «Εγώ μιλάω για δύναμη: Η Λίνα Νικολακοπούλου αφηγείται…»

Φτιάχνουμε χαλούμι, αναρή, ελιόπιτα και χαλουμόπιτα σε μία υπέροχη φάρμα
Το ιδανικό περιβάλλον για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα ζώα

Έρχεται η πρώτη πασχαλινή αγορά με φαγητό, παιχνίδια, ήθη και έθιμα
Φυσικά η μουσική και ο χορός δεν μπορούν να λείπουν

Δωρεάν ρέσι και πασχαλινές εκδηλώσεις την Κυριακή του Πάσχα στην Λετύμπου
Πάμε στην πλατεία του χωριού με τους μικρούς μας φίλους


Πάσχα στις Κάτω Πλάτρες με διαγωνισμούς, παιχνίδια και μουσική
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Τα 10 καλύτερα πράγματα για να κάνεις τον Απρίλιο στην Κύπρο
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης φέρνει μαζί τους ενδοαφέρουσες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους

Ακυρώθηκε η μοναδική αστρονομική εμπειρία στο Αστροπάρκο Αμιάντου
Λόγω καιρικών συνθηκών