Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

4+1 adventure parks στην Κύπρο για στιγμές διασκέδασης το φετινό καλοκαίρι

Μια εξαιρετική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2024

Βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο για να περάσεις το σαββατοκύριακό σου με εξερεύνηση και διασκέδαση. Ζήσε μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα adventure parks της Κύπρου ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Μάζεψε την παρέα σου και ανακαλύψτε τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να περάσετε χρόνο μαζί.

Μπορείς επίσης να επισκεφθείς τα θεματικά πάρκα με την οικογένειά σου, να μοιραστείς μαζί όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας παιχνίδι, αλλά και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

\Ένα σαββατοκύριακο μέσα στην φύση, δοκιμάζοντας νέες εμπειρίες και ανακαλύπτοντας καινούργιες δεξιότητες.

racing+enduro+easy+ride.jpg

SAYIOUS ADVENTURE PARK (ΑΣΓΑΤΑ)
Ένα διαφορετικό πάρκο διασκέδασης με φυσικό χώρο αλλά και διαδρομές στη φύση. Βρίσκεται στην Ασγάτα, ένα χωριό της Λεμεσού, σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο. Πρόκειται για ένα adults park κυρίως αφού η οδήγηση είναι βασικό στοιχείο της ομάδας.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ: Η οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει και paintball για άτομα άνω των 16. Μερικές από τις δραστηριότητες είναι διαδρομή με buggy και ηλεκτρική μοτοσικλέτα, τοξοβολία και παιχνίδια για ανάπτυξη της ομαδικότητας. Μπορείς να κλείσεις και μάθημα προπόνησης για μικρούς και μεγάλους, πάντα με την γονική επίβλεψη. Βεβαιώσου ότι έκανες την κράτηση σου πριν επισκεφθείς τον χώρο.
INFO: (97767777), Ασγάτα. Λειτουργεί μόνο με κρατήσεις, αφού όλες σχεδόν οι δραστηριότητες –εκτός από την επιλογή για ατομικό off-road tour– είναι ομαδικές. Δ-Κ 8:00-12:00 & 15:00-19:00. Online booking ΕΔΩ. Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με τον χρόνο και την δραστηριότητα. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Sparti Rope Park www.kidsfunincyprus.com 3.JPG

SPARTI ROPE PARK (ΠΛΑΤΡΕΣ)
Απευθύνεται σε άτομα ηλικίας από 2 έως 80 ετών! Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τους αρχαίους Σπαρτιάτες και τη δυναμική εκπαίδευσή τους. Πρόκειται για ένα πάρκο εναέριας δραστηριότητας με σχοινιά, το οποίο είναι κυριολεκτικά χωμένο μέσα στο δάσος και αποτελεί αναμφίβολα το κατάλληλο μέρος για όλους τους λάτρεις της περιπέτειας.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ: Θα επιλέξεις να διασχίσεις εναέριες διαδρομές μετ’ εμποδίων, με μεγάλη ποικιλία επιλογής μέσα από 40+ διαδρομές διαφορετικού βαθμού δυσκολίας. Θα παίξεις με την ψυχή σου πολλά παιχνίδια που προσφέρονται στο πάρκο, ενώ αν το... λέει η καρδούλα σου, τότε μπορείς να επιδοθείς στο «speed zip-line» ή το «quick jump feet first». Όσο για την ασφάλειά σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αφού τα μέτρα προστασίας του πάρκου είναι πράγματι εξαιρετικά. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν στολή αναρρίχησης με κρίκους και κράνος και είναι δεμένοι με διπλό μαγνητικό σύστημα ασφάλειας που καθιστά αδύνατο τον διαχωρισμό από το καλώδιο, ενώ υπάρχει συνεχής επίβλεψη από το άκρως καταρτισμένο προσωπικό.
INFO: (99100040) Πάνω Πλάτρες. Τρ, Πεμ, Σ & Κ 10:00-18:00 (οι ημέρες και ώρες διαφοροποιούνται).

Adventure Mountain Park (Large).JPG

ADVENTURE MOUNTAIN PARK (ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ)
To πάρκο αυτό βρίσκεται στο χωριό Κυπερούντα, στους πρόποδες της οροσειράς του Τροόδους. Είναι φημισμένο για την ποικιλία και την ποιότητα των εκπαιδευτικών αθλημάτων που προσφέρει, αλλά και για την τοποθεσία του, καθώς περιβάλλεται από τα πιο συναρπαστικά τοπία, προσφέροντας περιπέτεια και ξεκούραση σε όσους το επισκέπτονται.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ: Θα επιλέξεις ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό παιχνιδιών: χρωματοσφαίριση (paintball), αναρρίχηση, laser tag, laser maze, woodland paintball game, forest puzzle, πεζοπορία κ.ά., όλα υπό την επίβλεψη εκπαιδευτών. Ακόμη, εκεί θα φας νόστιμο κυπριακό φαγητό και θα βολτάρεις στον βοτανικό κήπο του. Αν σου αρέσει τόσο πολύ το μέρος και δεν φεύγεις από εκεί ούτε «σηκωτός», τότε μπορείς να... κατασκηνώσεις εκεί! Ο κατασκηνωτικός χώρος του πάρκου έχει όλες τις παροχές, όπως ζεστό-κρύο νερό, ντους, ηλεκτρικό ρεύμα στην εξωτερική τραπεζαρία και χώρο ψησταριάς. Οι δραστηριότητες του πάρκου απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 8 ετών, ενώ τα παιχνίδια με paintballs επιτρέπονται μόνο για τους άνω των 14.
INFO: (97772177) Δόξα Σοι ο Θεός, Κυπερούντα. Τρ-Κ 08:00-19:00 (το πάρκο υποδέχεται κόσμο μόνο κατόπιν κράτησης). Περισσότερα ΕΔΩ

54002-sitesdefaultfilesmarinas_ad.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

MARINA’S ADVENTURE PARK (ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ)
Το πάρκο της χαράς και της διασκέδασης! Το γνωστό και ως Marina’s Rope Park βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Κακοπετριάς, με τον ποταμό Καρκώτη να διασχίζει το πάρκο, δίνοντας άλλη αίσθηση στον χώρο. Υπόσχεται αναζωογόνηση, διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως και αδρεναλίνη στο κόκκινο!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ: Θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου σε διάφορες διαδρομές πάνω σε σχοινιά, οι οποίες κατηγοριοποιούνται σε δύο επίπεδα βάσει δυσκολίας. Για τους αρχάριους τα εμπόδια που θα συναντήσουν έχουν ύψος 3 μέτρα (Επίπεδο 1), ενώ οι πιο προχωρημένοι θα κληθούν να προσπεράσουν εμπόδια που φτάνουν τα 7 μέτρα (Επίπεδο 2). Ακόμη, το πάρκο διαθέτει και διαδρομές για παιδιά 2-7 ετών, ύψους ενός μέτρου (Παιδικό Τμήμα), ενώ υπάρχει και ένας τοίχος αναρρίχησης που θα σε προκαλέσει να «κατακτήσεις» την κορυφή του. Τις Κυριακές το πάρκο διαθέτει παραδοσιακό κυπριακό φαγητό.
INFO: (99998420) Αγίου Νικολάου 43, Κακοπετριά. Δ-Κ 09:00-20:00. Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με το επίπεδο και τις διαδρομές, ενώ προσφέρονται ειδικές τιμές σε οικογένειες και groups. Περισσότερα ΕΔΩ

448866943_122135723120257446_6440992595810950252_n.jpg

MACHAIRAS ADVENTURES PARK
Μια bonus προσθήκη που θα είναι κοντά μας τέλος Ιουλίου είναι το "Machairas Adventures Park". To starting point είναι στα Πέρα Ορεινής και στόχος είναι να μάθει ο κόσμος τα βουνά του Μαχαιρά. Ανεξαρτήτως επιπέδου, μπορείς να συμμετέχεις σε κάθε δραστηριότητα αφού θα είναι διαφοροποιημένη για εσένα.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ: Θα ζήσεις μια περιπέτεια ανεβαίνοντας τα βουνά του Μαχαιρά. Αυτό μπορεί να γίνει με buggy, τετράτροχες μοτοσικλέτες, ηλεκτρικά ποδήλατα για κάθε επίπεδο, αναρρίχηση, πεζοπορία, τοξοβολία κ.α. Πάρε την παρέα σου και απόλαυσε την εμπειρία του βουνού. Οι διαδρομές χωρίζονται σε 2ωρες, 3ωρες , 4ωρες, 5ωρες και ολοήμερες. Υπάρχει και επιλογή zip line μέσα στο δάσος όπως επίσης και για να κατασκηνώσουμε.

INFO: (99755288), Μαχαιρά 39, Πέρα Ορεινής, Λευκωσία. Οι κρατήσεις γίνονται μέσω τηλεφώνου και μόνο για σαββατοκύριακα. Instagram ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close