31 July 2024
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Born Pink: H περιοδεία του Κ-pop συγκροτήματος από τη Νότια Κορέα BLACKPINK στο Πάνθεον Λευκωσίας

Η περιοδεία τους που μάγεψε το κοινό έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2024

Η περιοδεία των BLACKPINK BORN PINK που μάγεψε τον κόσμο έρχεται στη μεγάλη οθόνη, γιορτάζοντας την 8η επέτειο του γκρουπ από το ντεμπούτο τους!

BLACKPINK_QUAD-ARTWORK [ENGLISH].jpg

Προσελκύοντας κοινό 1,8 εκατομμυρίων και σπάζοντας παγκόσμια ρεκόρ για γυναικείες ομαδικές συναυλιακές περιοδείες, ζήστε την ενέργεια των ζωντανών παραστάσεων στους κινηματογράφους παγκοσμίως και Πάνθεον στη Λευκωσία.

BLACKPINK - IMAGE (3).jpg

Με το εμβληματικό σετ «Hanok» που έχει μαγέψει τους θαυμαστές και τον Τύπο σε όλο τον κόσμο, η ταινία δείχνει μια άνευ προηγουμένου κλίμακα παραγωγής, παρουσιάζοντας αποκλειστικά διασκευασμένες εκδοχές των επιτυχημένων τραγουδιών των BLACKPINK μοναδικών σε αυτή τη συναυλία και περιλαμβάνοντας παραστάσεις από το Gocheok Dome της Σεούλ μαζί με πλάνα από άλλες πόλεις σε όλη την παγκόσμια περιοδεία. Ελάτε μαζί μας για όλες τις συναρπαστικές στιγμές, κάνοντας πρεμιέρα σε περισσότερες από 110 χώρες, σηματοδοτώντας την πρώτη για μια γυναικεία ομάδα K-POP. Ζήστε ακόμα περισσότερα σε ειδικές μορφές ScreenX, 4DX και ULTRA 4DX!

Ποιες είναι οι BLACKPINK

Οι BLACKPINK είναι μια ομάδα κοριτσιών από την YG Entertainment που αποτελείται από τις JISOO, JENNIE, ROSÉ και LISA. Οι BLACKPINK, που καθήλωσαν το κοινό την ίδια στιγμή που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σινγκλ του [SQUARE ONE] τον Αύγουστο του 2016, έγινε από τότε το κορυφαίο γκρουπ κοριτσιών στον κόσμο κάνοντας μεγάλες επιτυχίες με κάθε τραγούδι που κυκλοφόρησε, όπως το «DDU-DU DDU-DU» και «Kill This Love».

Χάρη σε αυτή την επιτυχία, οι BLACKPINK έγιναν το πρώτο κορεάτικο γκρουπ που προσκλήθηκε στο Coachella Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες, τόσο το 2019 όσο και το 2023, δημιουργώντας μια ασυναγώνιστη θέση στην παγκόσμια μουσική αγορά. Τον Οκτώβριο του 2020, οι BLACKPINK κέρδισαν τρόπαια σε πολυάριθμες τελετές βραβείων φτάνοντας σε διάφορα παγκόσμια charts, συμπεριλαμβανομένου του Billboard των ΗΠΑ, με το πρώτο τους πλήρες άλμπουμ «THE ALBUM». Συγκεκριμένα, το άλμπουμ έγινε το πρώτο εκατομμύριο πωλήσεων του γυναικείου συγκροτήματος K-pop στην ιστορία, φτάνοντας το ρεκόρ των 1,3 εκατομμυρίων αντιτύπων όγκου πωλήσεων.

Στη συνέχεια, οι BLACKPINK έγραψαν μια μοναδική νέα ιστορία με το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους [BORN PINK], το οποίο κυκλοφόρησε το 2022. Το άλμπουμ έχει σημειώσει το ρεκόρ των 2,82 εκατομμυρίων αντιτύπων όγκου πωλήσεων, επιτρέποντας στους BLACKPINK την τιμή να έχουν τον τίτλο ως πρώτο Η ομάδα κοριτσιών της K-pop θα γίνει «διπλός πωλητής». Το άλμπουμ ήταν επίσης στην κορυφή του Billboard 200 των ΗΠΑ και των επίσημων τσαρτ άλμπουμ του Ηνωμένου Βασιλείου ταυτόχρονα. Αυτό είναι το πρώτο επίτευγμα μιας Ασιάτισσας καλλιτέχνιδας και επίσης είναι το πρώτο ορόσημο εδώ και 21 χρόνια μεταξύ κάθε ομάδας κοριτσιών σε όλο τον κόσμο.

BLACKPINK - IMAGE (5).jpg

Επιπλέον, από τον Οκτώβριο του 2022, η περιοδεία BLACKPINK [BORN PINK], η οποία έχει πραγματοποιηθεί 66 φορές σε 34 πόλεις για περίπου ένα χρόνο, συγκέντρωσε 1,8 εκατομμύρια θεατές. Αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό για μια ομάδα κοριτσιών KPOP. Αν προστεθούν το Φεστιβάλ Coachella στο οποίο τα κορίτσια εμφανίστηκαν ως οι πρώτοι Ασιάτες headliner (250.000 συνολικά) και το Hyde Park στο Ηνωμένο Βασίλειο (65.000), έχουν συνεργαστεί με 2,115 εκατομμύρια μουσικόφιλους.

Η επιρροή του BLACKPINK ως παγκόσμιου κορυφαίου καλλιτέχνη δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Έχουν επεκτείνει την επιρροή τους μέσω της συνεχούς συνεργασίας με παγκόσμιες αστέρες της ποπ, και τα τέσσερα μέλη δραστηριοποιούνται ως πρεσβευτές διάσημων εταιρειών μόδας και ομορφιάς ως αντιπροσωπευτικά style icons που οδηγούν την τάση. Επιπλέον, ο αριθμός των συνδρομητών στο επίσημο κανάλι του BLACKPINK στο YouTube ξεπέρασε τα 93 εκατομμύρια, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον τομέα μεταξύ ανδρών και γυναικών καλλιτεχνών σε όλο τον κόσμο.


>> Τετάρτη 31 Ιουλίου, Πάνθεον Λευκωσία, 18.30 & 20.30 (δύο προβολές). Εισιτήρια ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close