Eating News , Εστιατόρια

Τίτλοι τέλους για το Skinny Fox

Το εστιατόριο που άλλαξε τον γαστρονομικό χάρτη της Λευκωσίας κλείνει οριστικά

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2024

Με σοκ ενημερωθήκαμε το οριστικό κλείσιμο ενός από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Λευκωσίας που κατάφερε από το άνοιγμά του να φέρει πολλές αλλαγές στον εστιατορικό χάρτη της πρωτεύουσας.

Ο λόγος για το Skinny Fox το οποίο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση όταν πρωτοάνοιξε πριν από οκτώ χρόνια φέρνοντας ένα νέο άερα στον τομέα της εστίασης στην πρωτεύουσα. Το Skinny Fox έγινε ένας καινοτόμος χώρος, ένα μαγαζί με εξαιρετικό ντιζάιν, μενού και εξυπηρέτηση που έκανε τη διαφορά με πολλούς στη συνέχεια να ακολουθούν τα βήματά του. Μετά από πολλές διακρίσεις, βραβεύσεις και την μεγάλη αποδοχή του κόσμου κλείνει οριστικά τον κύκλο του.

Με μία λακωνική και συγκινητική ανακοίνωση στα social media το εστιατόριο που έγινε talk of the town πριν ακόμα ανοίξει επίσημα μας ενημερώνει πως κλείνει οριστικά και αυτό μας στεναχωρεί βαθύτατα.

Η ανακοίνωση αυτούσια αναφέρει:

Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους. Κύκλους καινούργιους που συνεχώς θα ανοίγουν και άλλους που ήρθε η ώρα τους, γεμάτοι πια να κλείσουν. Έτσι και ο κύκλος του Skinny Fox μας, μετά από 8 χρόνια γεμάτα διακρίσεις και βραβεία, αλλά κυρίως με παρέες και ζευγάρια που εξελίχθηκαν γύρω από τα τραπέζια μας σε δυνατές φιλίες και ευτυχισμένες οικογένειες, ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Υπέροχα πιάτα, αληθινά χαμόγελα, τσουγκρίσματα με εκλεκτά κρασιά, μουσικές όλα τους τα φυλάμε σε ένα πολύτιμο μέρος της καρδιάς μας και συνεχίζουμε σε άλλα μονοπάτια. Μέχρι τις 8 Αυγούστου σας περιμένουμε για να αποχαιρετίσουμε το χώρο μας που τόσο πολύ αγαπήσατε. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για αυτή την αγάπη και επιφυλασσόμαστε. Άλλωστε κάθε “αντίο” κρύβει μέσα του ένα “εις το επανιδείν”.

Με εκτίμηση,

Η οικογένεια του SKINNYFOX

Ευχαριστούμε Skinny Fox για τις όμορφες στιγμές. Ευχαριστούμε για τις βραδιές που ζήσαμε μαζί. Ευχαριστούμε που έφερες ένα αέρα ανανέωσης στον εστιατορικό τομέα του νησιού. Ει το επανιδείν...

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close