Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ιστορική κυπριακή αλυσίδα παγωτού άνοιξε νέο κατάστημα στην Έγκωμη

Συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη λεωφόρο της 28ης Οκτωβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2024

Ποιος δεν αγαπάει το παγωτό; Ιδιαίτερα αυτή την εποχή που αναζητούμε τρόπους να δροσιστούμε κι έχει την τιμητική του. Μία ιστορική, κυπριακή εταιρεία παγωτού μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια πολλές στιγμές δροσιάς με τα παγωτά της αλλά και με τα υπόλοιπα καλούδια που μας φτιάχνει.

heraclis-franchise-pagoto.png

Ο λόγος για τα Παγωτά Ηράκλης, μία από τις παλαιότερες εταιρείες παγωτού στην Κύπρο την οποία έχουμε συνδέσει με τις κυριακάτικες βόλτες μας στην οδό Λήδρας στην Παλιά Λευκωσία που πηγαίναμε στο κατάστημα της για βάφλα, κρέπα και παγωτό.

Πριν από λίγες μέρες, τα Παγωτά Ηράκλης αποφάσισαν να επεκταθούν εντός Λευκωσίας με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος αυτή τη φορά στην περιοχή της Έγκωμης. Η εταιρεία Ηράκλης εξελίσσεται και πλέον λειτουργεί ως franchise αλυσίδα παγωτού ξεκινώντας με το πρώτο κατάστημα στην Έγκωμη και πιο συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου 19.

Εκεί θα τεθεί σε λειτουργία το πρώτο πιλοτικό κατάστημα, όπου και θα εφαρμοστεί το νέο ολοκληρωμένο concept, που περιλαμβάνει rebranding, νέα ευέλικτα format και παράλληλα νέες προϊοντικές επιλογές και γεύσεις. Συνεχίζει, ωστόσο, να παραμένει στο επίκεντρο η αυθεντική γεύση του παγωτού Heraclis, που σε συνάρτηση με το προϊοντικό μείγμα (καφές, γλυκά), προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον καταναλωτή.

Ένας όμορφος χώρος, με ρετρό χαράκτηρα και χρώμα που σερβίρει όλες τις υπέροχες γεύσεις παγωτού της δημοφιλούς εταιρείας Ηράκλης.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close