Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2024
Ο Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας διοργανώνει και φέτος το τριήμερο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού που θα προσφέρει πολλές και όμορφες εκδηλώσεις στους φίλους και επισκέπτες της κοινότητας.
Τρεις ημέρες γεμάτες με τέχνες, μουσική, θέατρο, χορό και διάφορες μορφές του πολιτισμού και της παράδοσής μας θα μας προσφέρει για άλλη μία φορά το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού στον όμορφο Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας που πραγματοποιείται για 10 χρονιά στις 2, 3, και 4 Αυγούστου.
Μία κοινότητα της ημιορεινής και ορεινής Λάρνακας που αποτελεί παράδειγμα ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Ο Άγιος Θεόδωρος έχει γίνει viral αρκετές φορές λόγω των διαφόρων σημείων που έχει δημιουργήσει στο χωριό όπως το σημείο θέας με το παράθυρο, η ξύλινη μεγάλη καρδιά στο παραλιακό μέτωπο της κοινότητας και πολλά άλλα. Παράλληλα, η κοινότητα φημίζεται για την γαστρονομία της αφού εκεί συναντάμε πολλές γνωστές και αγαπημένες μας ταβέρνες και εστιατόρια για ψάρι. Ένα χωριό που προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη με πολλά αξιοθέατα, θάλασσα, φυσική ομορφιά, χώρους διαμονής, το γνωστό μας glamping, μονοπάτια της φύσης και πολλά άλλα.
Το 10ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού αρχίζει την Παρασκευή 2 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Αυγούστου ενώ το Σάββατο 3 Αυγούστου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου μαζί με την κόρη του Κατερίνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα



Σχετικά
Το δημοφιλές Φεστιβάλ Ανα-Βιώματα της Δοράς επιστρέφει για άλλη μία χρονιά
Οι ντόπιοι θα προσφέρουν δωρεάν εδέσματα και άλλα προϊόντα όπως παλουζέ, γλυκά με σιρόπι σταφυλιού, ζιβανία και χαλούμι
Τα 12 παραδοσιακά φεστιβάλ της άνοιξης στην Κύπρο που γεμίζουν τα χωριά ζωή
Από γιορτές αφιερωμένες σε τοπικά προϊόντα και λουλούδια μέχρι μουσικούς περιπάτους και αυθεντικά πανηγύρια στα χωριά, η άνοιξη στην Κύπρο γεμίζει γεύσεις, αρώματα και παράδοση.
Το Φεστιβάλ Λουκουμιού στο Φοινί ανακοίνωσε ημερομηνία
Περιπλανηθείτε ανάμεσα στους πολύχρωμους πάγκους, γεμάτους από λαχταριστά λουκούμια σε αμέτρητες γεύσεις
Μάθαμε τις ημερομηνίες για το Φεστιβάλ Τριανταφύλλου στον Αγρό
Ένα φεστιβάλ που αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να εξορμήσουμε στο όμορφο χωριό της Πιτσιλιάς
Το αγαπημένο street food festival, επιστρέφει δίπλα στη θάλασσα, και ανακοίνωσε ημερομηνίες
Ετοιμάσου για δύο απολαυστικά τριήμερα γεμάτα γεύσεις, μουσική και καλοκαιρινή διάθεση.
Επιστρέφει ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ στην περιοχή με τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα
Ανακοίνωσε ημερομηνία και ανοικτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες και δημιουργούς
10 χρόνια Φεστιβάλ Φανερωμένη: Ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες
Η φετινή διοργάνωση έχει επετειακό χαρακτήρα και επιδιώκει να αναδείξει τη δεκαετή πορεία του φεστιβάλ
Ετοιμάσου για το Φεστιβάλ Πίκλας στην καρδιά της Λευκωσίας
Μία αλλιώτικη γιορτή για τους λάτρεις των... ξιδάτων
Ακυρώνεται το Σαρακοστιανό Street Food Festival 2026
Αντ' αυτού προγραμματίζεται η διοργάνωση μιας νέας (γευστικής) εκδήλωσης στην Πλατεία Ελευθερίας
Το 9ο Φεστιβάλ Ανθού της Κιτρομηλιάς, ανακοίνωσε ημερομηνία
Mία διήμερη γιορτή γεμάτη παράδοση
Μάθαμε την ημερομηνία για το 2ο Φεστιβάλ Μαχαλεπιού στο χωριό
To πιο δροσιστικό φεστιβάλ ετοιμάζεται και φέτος να επιστρέψει στα βουνά του Τροόδους