Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Διασκέδαση στην άμμο! Τα 5 πιο χαλαρά beach bars για ανέμελες βουτιές στις θάλασσες του νησιού

Κι επειδή ο ήλιος θα είναι πολύ καυτός αυτό το καλοκαίρι, βρες ένα ωραίο beach bar και δροσίσου με παγωμένα κοκτέιλ και βουτιές

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2024

Μπορεί να μην έχεις πάει ακόμα διακοπές, μπορείς να μην έχεις κανονίσει καν, αλλά πίστεψέ μας το καλοκαίρι πρέπει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και το μάτι σου να βλέπει θάλασσα και να απολαμβάνεις χαλαρές στιγμές σε μια όμορφη αμμουδιά.

Στην Κύπρο υπάρχουν μερικά beach bar με την δική τους ιστορία, την δική τους αισθητική τα οποία θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι σε διακοπές. Μαζέψαμε τα πέντε αγαπημένα μας και σου τα προτείνουμε.

286787936_332563925723025_8976484119495546360_n.jpg

Κληματαριά Beach Bar Resto
Ένα πολύ ιδιαίτερο και ειδυλλιακό παραθαλάσσιο μπαράκι με θέα τη θάλασσα της Τυλληρίας. Θα την βρεις σε ένα συγκλονιστικό σημείο στην παραλία Κρυονέρι στον πανέμορφο Κάτω Πύργο. Ένα beach bar με υπέροχη θέα στη θάλασσα καθώς και μοναδικό καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα που θα σου προσφέρει τα πάντα για όλη την διάρκεια της ημέρας. Η Κληματαριά συνδυάζει βουνό και θάλασσα, έχει χαλαρή ατμόσφαιρα, δροσερά κοκτέιλ και νόστιμα πιάτα. Ο δε καλαίσθητος χώρος με τη λιτή διακόσμηση όπου η ψάθα και το ξύλο κυριαρχούν, συνάδει απόλυτα με το περιβάλλον.

IMG_5666.jpeg


Εδώ μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα με καλό καφέ και εξαιρετικά ροφήματα, να χαλαρώσεις στις ξαπλώστρες κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες, ενώ απολαμβάνεις τον ήχο των κυμάτων και να δροσιστείς με μια βουτιά. Όσον αφορά στο φαγητό, εδώ θα γευτείς breakfast και brunch (09.00-12.00) με επιλογές όπως ομελέτα στον φούρνο, κρουασάν με scrambled eggs, τοστ με σολομό και αβοκάντο, τηγανίτες σε δελαεαστικές εκδοχές κ.ά. Στα must try είναι και τα καλοφτιαγμένα σάντουιτς, οι δροσερές σαλάτες, οι πίτσες... ακόμα και τα πλούσια platters με φρούτα. Από τα κυρίως προτείνουμε να δοκιμάσεις το ζουμερό σουβλάκι κοτόπουλο, το σπιτικό μπιφτέκι Black Angus, τα χοιρινά spare ribs και την πανσέτα που ταιριάζουν άψογα με ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ ή ένα καλό ποτήρι κρασί. Ρώτησε όμως και για τα πιατάκια που μπορείς να μοιραστείς με την παρέα, συνοδεύοντας το ούζο σου! Επίλεξε να επισκεφθείς την Κληματαριά τις μέρες που το πρόγραμμα έχει live, με τους οικοδεσπότες να σου υπόσχονται ότι θα διασκεδάσεις μέχρι το πρωί υπό τους ήχους καλής μουσικής που παίζουν γνωστές μπάντες ζωντανά. Η καλύτερη ωστόσο στιγμή για να βρεθείς εκεί είναι την ώρα που ο ήλιος δύει στη θάλασσα, προσφέροντας τη μαγεία του πιο τέλειου ηλιοβασιλέματος που μπορείς να πετύχεις στην περιοχή. Σε αυτήν τη μοναδική ατμόσφαιρα θα απολαύσεις δροσιστικά κοκτέιλ που ανανεώνονται κάθε χρόνο από έμπειρους mixologists και κυρίως καλή μουσική, που κινείται σε ρυθμούς afro, house, reggae και jazz.
(99980446) Παραλία Κρυονέρι, Κάτω Πύργος Τηλλυρίας, επ. Λευκωσίας. Δευτέρα μέχρι Κυριακή από τις 09.30 μέχρι τις 02.00.
Facebook: Klimataria BEACH BAR RESTO
Instagram: klimatariabeachbarresto

image00020.jpeg

Cabana Beach Bar
Ήλιος, θάλασσα και cocktails! Το Cabana Beach Bar, στην παραλία της Γεροσκήπου στην Πάφο, έχει γίνει number one προορισμός στη γύρω περιοχή. Το δημοφιλές spot ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των ντόπιων, αλλά και των ξένων που επισκέπτονται την Πάφο, είτε για τις διακοπές τους, είτε για να περάσουν ξέγνοιαστα το σαββατοκύριακο τους. Άνετες, ξύλινες ξαπλώστρες, ανεβαστική μουσική, chill out ατμόσφαιρα, δροσιστικές σαλάτες, φαγητά και ποτά, που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω.

image00001.jpeg

Στο ειδυλλιακό beach bar της Γεροσκήπου θα βρεθείς από νωρίς το πρωί για να απολαύσεις την ηρεμία της θάλασσας αλλά και εκλεκτό καφέ που σερβίρει το μαγαζί. Θα χαλαρώσεις στις άνετες ξαπλώστρες, κάτω από τις χειροποίητες ομπρέλες και θα απολαύσεις τον ήλιο, ξεκινώντας τις βουτιές σου. Αν πεινάσεις το μεσημεράκι το μενού σου δίνει μία σειρά από επιλογές για όλα τα γούστα για να χορτάσεις την πείνα σου. Παράλληλα, το βράδυ, μπορείς να απολαύσεις το δείπνο σου πλάι στη θάλασσα συντροφιά με ένα από τα μοναδικά cocktails του μπαρ. Εδώ, θα βρεις ένα all day καλοκαιρινό καταφύγιο για απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση που θα γίνει το στέκι σου το φετινό καλοκαίρι.
(+357 96201717) Παραλία Γεροσκήπου, Πάφος. Δ-Κ 07.00-23.00.
Facebook: Cabana Beach Bar
Instagram: cabanabeachbar

447976383_18004240142599022_6641338659901810324_n (1).jpg

Jetty Seaside
Σε μία πανέμορφη τοποθεσία της ελ. επ. Αμμοχώστου θα συναντήσεις ένα όμορφο beach bar πλάι στην καταγάλανη θάλασσα του Πρωταρά. Ο λόγος για το Jetty Seaside, ένας χώρος περιποιημένος, με καλοκαιρινή αύρα και πλάι στο κύμα, σε ένα εκπληκτικό σημείο στον Πρωταρά, δίπλα στο εστιατόριο Ακρογιάλι. Εδώ θα απολαύσεις ένα περιβάλλον μοναδικό για την περιοχή κάτι που προσελκύει άτομα κάθε ηλικίας, ενώ έχει τη διάθεση να μας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης τα σαββατοκύριακα αλλά και τις καθημερινές μετά τη δουλειά. Το Jetty Seaside βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, και μπορείς να το επισκεφτείς από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Εδώ λοιπόν η μουσική είναι χαλαρή, οι καφέδες δροσεροί και ποιοτικοί, τα cocktails (κλασικά και signature) απολαυστικά, τα snacks, τα pastries, τα κρουασάν, οι wraps και τα burgers καλύπτουν όλα τα γούστα, η εξυπηρέτηση φιλική και το κλίμα παρεΐστικο.

301948211_379486987685331_4008398791761418853_n.jpg

Ένας παραθαλάσσιος χώρος που θα αποτελέσει ιδιανκή πρόταση για μία all day εμπειρία για μπάνιο στη θάλασσα του Πρωταρά. Εδώ θα βρεις ένα ξύλινο deck που μοιάζει να κρέμεται πάνω από τη θάλασσα ενώ οι φοίνικες που υπάρχουν εκεί προσφέρουν τη δροσιά τους όλη την ημέρα, αλλά την ώρα που δύει ο ήλιος αυτό που έχει που σημασία είναι ο πορτοκαλί ορίζοντας ακριβώς απέναντι. Το Jetty Seaside είναι ένα άκρως ειδυλλιακό μέρος και ο ιδανικός προορισμός για τα πιο ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα. Επίσης, πρέπει να ξέρεις πως κάθε Σάββατο απόγευμα το κέφι ανεβαίνει κατακόρυφα εδώ με τις μουσικές επιλογές αγαπημένων μας Djs. Χωρίς αμφιβολία, ο χώρος θα σε μαγέψει και θα σε χαλαρώσει, και γι’ αυτό θα γίνει αγαπημένο στέκι από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.
(23832343) Βυζακιάς 15, Πρωταράς, Παραλίμνι (δίπλα απο το εστιατόριο το Ακρογιάλι). Δ-Παρ 10.00-20.00 & Σ-Κ 09.00-20.00.
Facebook: Jetty Seaside
Instagram: jettyseaside

IMG_3594.JPG

Omprela Βeach Βar
Αν αναζητάς μία μικρή όαση πλάι στη θάλασσα για χαλαρές στιγμές, σου προτείνουμε μία ακόμα όμορφη καλοκαιρινή επιλογή. Πρόκειται για το εξωτικό Omprela Beach Bar, το οποίο θα συναντήσεις στα Περβόλια Λάρνακας για να σου προσφέρει χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές. Εδώ θα βρεθείς από το πρωί και θα απολαύσεις την ημέρα σου πλάι στη θάλασσα, στην αμμουδιά και κάτω από τον ήλιο. Θα απολαύσεις το μπάνιο σου στην παραλία με τις ψάθινες ομπρέλες, θα απολαύσεις καλό φαγητό και παγωμένη μπίρα. Αργότερα το απόγευμα θα μαγευτείς με το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα μαζί με το δροσερό σου κοκτέιλ στην ξαπλώστρα σου.

IMG_3588.JPG

Το σύγχρονο design του χώρου δένει αρμονικά με τα ελληνικά στοιχεία που θα το λατρέψεις. Εδώ θα βρεις άνετες ξαπλώστρες σε απόσταση από τους διπλανούς σου για να έχει την ιδιωτικότητά σου, με όμορφες ψάθινες ομπρέλες που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, προσφέροντας απλόχερα αγνή και αυθεντική καλοκαιρινή διασκέδαση. Εκεί ή στα τραπέζια του beach bar μπορείς να απολαύσεις καλό καφέ, δροσερές μπίρες και γευστικά cocktails που θα κάνουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ακόμα καλύτερες. Αν πεινάσεις τότε το Omprela έχει για σένα υπέροχα snacks, όπως σάντουιτς και burgers. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την ψαγμένη Μαργαρίτα του μαγαζιού, η οποία ξεχωρίζει στον κατάλογο, κι όλα αυτά κάτω από τους ήχους της μουσικής που θα ξεσηκώσει την παρέα! Ξάπλωσε στα άνετα κρεβατάκια του και απόλαυσε το μπάνιο ή την ηλιοθεραπεία σου, μέσα σε ένα σκηνικό που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα του εξωτερικού. Ήλιος, θάλασσα, υπέροχες ξαπλώστρες και cocktails που χρωματίζουν την κάθε στιγμή... Εάν πας προς εκείνη την περιοχή, μην παραλείψεις να κάνεις στάση στο Omprela Beach Bar. Ειδικά την ώρα του ηλιοβασιλέματος, η θέα θα σε αποζημιώσει τόσο που θα το επισκεφτείς ξανά.
(99082204) Μακαρίου 23Α, Περιβόλια, επ. Λάρνακας.
Facebook: Omprela pervolia beach bar
Instagram: omprelabeachbar

1000015233.jpg


Sandy-Beach, Πάφος
Αυτό το καλοκαίρι ξέρουμε πως αναζητάς ειδυλλιακά μέρη του νησιού για να απολαύσεις τον ήλιο, την θάλασσα, τον καταγάλανο ουρανό με ηρεμία αλλά και άνεση. Γι' αυτό, σου προτείνουμε, αυτό το καλοκαίρι να κατευθυνθείς προς τα δυτικά του νησιού, στο χωριό Λέμπα όπου εκεί θα βρεις την εξωτική παραλία Sandy-Beach. Μία μαγευτική παραλία που προσφέρεται για όσους γουστάρουν κύματα για surf ή να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά με τη χρυσή αμμουδιά. Εδώ, σημείωσε πως θα απολαύσεις ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του νησιού εξαιτίας του σημείου που βρίσκεται η συγκεκριμένη παραλία. Πρόκειται για μία από τις 76 βραβευμένες παραλίες του νησιού με τη γαλάζια σημαία, στοιχείο που σου προσφέρει ασφάλεια και ανακουφιση αφού βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον με καθαρά νερά.

1000008951.jpg

Εδώ ο κάθε επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει στο χώρο του beach bar ή στις ξαπλώστρες, ακούγοντας μουσικάρες από γνωστούς dj του νησιού κάθε σαββατοκύριακο και μερικές φορές τις καθημερινές, απολαμβάνοντας δροσιστικά cocktails, smoothies, καφέδες και παγωμένες μπίρες. Αν πεινάσεις επίσης, μπορείς να απολαύσεις είτε ένα λαχταριστό burger ή μία pizza είτε θαλασσινά που μπορείς να αναζητήσεις από το μενού. Αν είσαι λάτρης του beach volley μπορείς να το απολαύσεις εκεί καθώς διοργανώνονται τακτικά τουρνουά του αγαπημένου αθλήματος. Το Sandy-Beach διαθέτει ναυαγοσώστες σε υπηρεσία από την αρχή μέχρι και την λήξη της καλοκαιρινής περιόδου. Ταυτόχρονα, εκεί θα βρεις όλες οι ανέσεις όπως ντούζ, αποδυτήρια, τουαλέτες, χώρο στάθμευσης, χώρο στάθμευσης αναπήρων καθώς και διάδρομο πρόσβασης των αναπήρων στο χώρο του beach bar.
Κοινοτική Παραλία Λέμπας (παραλιακός δρόμος Λέμπας). Δ-Παρ 08.00-22.00 & Σ-Κ 08.00-23.30.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close