Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2021
Οι «Κήποι του μέλλοντος» μας προσκαλούν σε μια υπέροχη και άκρως δροσιστική συνάντηση, σε ένα βράδυ ευεξίας και καλής διάθεσης, που θα ολοκληρωθεί φυσικά με φαγητό και ποτά!
Υπέροχοι άνθρωποι – συνεργάτες του «Κήπου» θα επιμεληθούν μια πανέμορφη, θεματική βραδιά:
Feel Good Friday: A Wellness Experience / Μια εμπειρία ευεξίας
Ακολουθείστε μας την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 στις 7 μ.μ. για μια εμπειρία που θα μας προσφέρει ευεξία αλλά και διασκέδαση!
Η Νικόλ M. Τόμας, η Σοφία Αντωνίου και η Κατερίνα Παπαδοπούλου θα μας καθοδηγήσουν σε μια μισάωρη απελευθερωτική Διαλογιστική Ροή για Ευεξία, που καλωσορίζει άτομα όλων των δυνατοτήτων να συμμετάσχουν.

Οι υπεύθυνες της δράσεις μας πληροφορούν σχετικά με την εμπειρία που θα βιώσουμε: «Θα ξεκινήσουμε με έναν Metta-διαλογισμό (αγάπης-καλοσύνης) και θα κινηθούμε σε συνεκτική αναπνοή με επίκεντρο την καρδιά, ακολουθούμενο από αναστοχασμό ευγνωμοσύνης. Μη διστάσετε να φέρετε ένα χαλί ή μαξιλάρι και να φορέσετε άνετα ρούχα (θα εξακολουθείτε να μπορείτε να συμμετέχετε αν αυτό δεν είναι δυνατό). Στο τέλος θα προσφέρεται δροσιστικό ποτό. Ανυπομονούμε για μια όμορφη συνάντηση μαζί σας»!
Ο Πέτρος και ο Κωνσταντίνος Νικολάου από το Εργαστήριο Karpouzi Lab θα μας παρουσιάσουν την ενδιαφέρουσα ιστορία τους για θρεπτικό φυτό Moringa που φυτεύουν. Ένας αριθμός από νεαρά δέντρα moringa θα δωθούν στους παρόντες της κοινότητας για αναφύτευση, καλλιέργεια, και χρήση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της.
«Συμβαδίζω με τη Φύση»
«Δεν είμαστε ειδικοί όσον αφορά στη φύση ή τα φυτά. Η σχέση μας με τη φύση αναπτύχθηκε οργανικά μέσα από ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και αναζήτησης για τον φυσικό κόσμο. Μέσω αυτού του έργου, φιλοδοξούμε να σας ενθαρρύνουμε να σηκώσετε τα μανίκια σας και να βρωμίσετε τα χέρια σας, αγκαλιάζοντας τη φύση. Το φυτό Moringa, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα των επίγειων θαυμάτων που φιλοξενεί η μητέρα Γη και μας προσφέρει ολόψυχα, στους γνήσιους φροντιστές του. Νοιαζόμαστε, φυτεύουμε, μεγαλώνουμε. Εξάλλου ό,τι σπέρνεις, θερίζεις», το μήνυμα των Πέτρου και Κωνσταντίνου Νικολάου.
Χρονοδιάγραμμα
7.00 - 7.20 μ.μ. - Ξενάγηση στους Κήπους με επικεφαλής τη Νατάσα Χρήστου
7.30 - 8.00 μ.μ. - Διαλογιστική ροή και προβληματισμός, με Νικόλ, Σοφία και Κατερίνα
8.15 - 9.00 μ.μ. - Παρουσίαση δέντρου Moringa από τους Πέτρο και Κωνσταντίνο
9.00 - 10.00 μ.μ. - Xορτοφαγικά μπιφτέκια και μπύρα
Κάλεσμα συνεισφοράς:
- 10 ευρώ - διαλογισμός και αναψυχή
- 7 ευρώ - χορφτοφαγικό μπιφτέκι + μπύρα
* Λόγω των μέτρων ασφαλείας Covid-19, οφειλετε να έχετε το Safe Pass σας σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας.
Φύγαμε για αυτό το βράδυ ευεξίας και καλής διάθεσης, μια καλοκαιρινή εμπειρία στους Κήπους του Μέλλοντος, γεμάτοι με θετική ενέργεια και καλή ατμόσφαιρα στον καταπράσινο κήπο αυτό Κήπο.
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας με μύνημα στη σελίδα τους στο facebook (Gardens of the Future), ή στην Αργυρώ Τουμάζου στο 99317278. Η συμμετοχή περιορίζεται σε 50 άτομα.
Πληροφορίες / Enquiries: enterthegardens@gmail.com
Σχετικά
Πού και πώς θα διασκεδάσεις την παραμονή της αργίας της 1ης Οκτωβρίου στην Κύπρο
Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γλυκερία, Μανώλης Μητσιάς και πολλά ακόμη ονόματα γεμίζουν με μουσική τις πόλεις και τα χωριά της Κύπρου
Week Agenda: 36 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συναυλίες, θέατρο, φεστιβάλ, παραδοσιακές γιορτές και δωρεάν εκδηλώσεις γεμίζουν την ατζέντα από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και την αργία της 1ης Οκτωβρίου
Μια ολοήμερη «Κυπριακή Γιορτή» με μουσική, χορό και παραδοσιακά εδέσματα
Η Μαρία Κωφού και οι μουσικοί της δίνουν τον ρυθμό σε ένα αυθεντικό κυπριακό γλέντι στο Καλύφι
Το Santa Park Fest αναζητά συμμετοχές για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του
Street food, Christmas Market, παιδικές δραστηριότητες και ζωντανά shows έρχονται για ένα γιορτινό τριήμερο στο Kolossi Park
Κοσμήματα, καφές και νέοι δημιουργοί συναντιούνται στην Πράσινη Πάπια
Το MnG Jewel του Αντρέα Αθανασίου έρχεται στη Λευκωσία για ένα ξεχωριστό ολοήμερο pop-up event
Weekend Agenda: 40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, θέατρο, χορός, σινεμά και εκδηλώσεις για παιδιά γεμίζουν το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Το Προεδρικό Μέγαρο ανοίγει τις πόρτες του στους πολίτες
Η πρώτη οργανωμένη εικαστική ξενάγηση φέρνει το κοινό κοντά σε σημαντικά έργα Κυπρίων δημιουργών, σπάνιες αρχαιότητες και ένα ξεχωριστό ψηφιακό ταξίδι στον χρόνο
Η Μαριλένα Ζωδιάτου φέρνει το «The Very Normal Comedy Show» σε τρεις πόλεις
Η Κύπρια comedian σχολιάζει όσα θεωρούμε απολύτως φυσιολογικά, σε έξι βραδιές με stand-up, φαγητό, ποτό και meet & greet
Μια δωρεάν γιορτή για τα μεταναστευτικά πουλιά στο Πάρκο Αθαλάσσας
Παρατήρηση και δακτυλίωση πουλιών, τηλεσκόπια και κυνήγι θησαυρού στο δάσος για μικρούς και μεγάλους.
Fun Day στο Achna Lake Park με παιχνίδι, shows και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, το Achna Lake Park μετατρέπεται σε έναν μεγάλο υπαίθριο χώρο διασκέδασης, με shows, παιχνίδια, δραστηριότητες και φαγητό για μικρούς και μεγάλους
Η (παραδοσιακή) γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά θα στηθεί και φέτος στην πλατεία
Η παραδοσιακή Christmas Fayre επιστρέφει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας, και καλεί δημιουργούς, παραγωγούς και επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή