Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Ένα αλλιώτικο open air cinema "πάνω" στο κύμα, με εκπλήξεις και ωραίες ταινίες

Το μοναδικό θερινό σινεμά με ταυτόχρονη προβολή δύο γλωσσών

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2024

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία θερινού κινηματογράφου -και όχι μόνο- κάτω από τα αστέρια στο air cinema "S for Summer Beach Concept". Ένα διαφορετικό θερινό σινεμά με επιλογή γλώσσας, αναπαυτικά κρεβατάκια, μενού φαγητού και ακουστικά.

Το S for Summer μας προσκαλεί στην παραλία του στην Λεμεσόγια καθημερινές προβολές ταινιών σε αγγλική ή ρώσσικη γλώσσα, αναλόγως προτίμησης. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί γιατί η καινοτομία του συγκεκριμένου σινεμά είναι τα ακουστικά. Μπορούμε να απολαμβάνουμε την ταινία μας επιλέγοντας γλώσσα, με αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους, αποφεύγοντας την ηχορύπανση και ζώντας την καλύτερη ακουστική εμπειρία.

Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ αφού οι Wolt, Bolt και Foody έχουν επιλογές φαγητού στον κατάλογο του S for Summer αναβαθμίζοντας την εμπειρία και απολαμβάνοντας την ταινία μας με φαγητό της επιλογής μας. Φυσικά από τον χώρο δεν λείπουν τα ποπ κορν, αναψυκτικά και μπίρες. Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις πατώντας ένα κουμπί εξυπηρέτησης χωρίς να χάσεις στιγμή από την ταινία.

Οι διοργανωτές προνόησαν και σου προσφέρουν cozy κουβέρτες για τα πιο δροσερά βράδια του καλοκαιριού. Ακόμη μια προσθήκη στην καταπληκτική αυτή εμπειρία που θα λατρέψουν οι shisha lovers, είναι η επιλογή ναργιλέδων.

Όλες οι ταινίες ξεκινούν στις 20:00 και μπορείς να κάνεις την κράτησή σου ΕΔΩ

Στην S for Summer beach διοργανώνονται κι άλλα events όπως μαθήματα yoga, αστροπαρατήρηση, γενέθλια και ό, τι άλλο σκεφτείς. Μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω τηλεφώνου στο 96880118 για να μάθεις περισσότερα.

Δες πιο κάτω το πρόγραμμα της εβδομάδας και ετοιμάσου για αλλιώτικες βραδιές κινηματογράφου κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close