Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2024
Οι νέες πτήσεις από Κύπρο στο αεροδρόμιο Sphinx ανοίγουν τον δρόμο στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν την ιστορική πόλη της Γκίζας και την ζωντανή Αιγυπτιακή πρωτεύουσα
Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη1, ανακοινώνει ένα νέο δρομολόγιο από τη Λάρνακα προς το Κάιρο.
Το νέο δρομολόγιο, το οποίο αρχίζει στις 29 Οκτωβρίου, θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα -κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο- παρέχοντας στους επιβάτες βολικές επιλογές πτήσεων. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά στον ιστότοπο της Wizz Air και στην εφαρμογή για κινητά, με την τιμή του εισιτηρίου να ξεκινά από 35,992 ευρώ.
Με την εισαγωγή αυτής της νέας διαδρομής, η Wizz Air γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Καΐρου. Αυτή η προσθήκη ενισχύει την ηγετική θέση της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο, όπου είναι ήδη η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία, έχοντας πρόσφατα φτάσει το ορόσημο των 8 εκατομμυρίων επιβατών από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας.
Η νέα διαδρομή παρέχει εύκολη πρόσβαση τόσο στο Κάιρο, την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, όσο και στην πόλη της Γκίζας.
Η Γκίζα είναι ιδανική για τους λάτρεις της ιστορίας, καθώς είναι ο τόπος της εμβληματικής Μεγάλης Πυραμίδας, ενός από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, και της Μεγάλης Σφίγγας, που χρονολογείται από τον 26ο αιώνα π.Χ. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν την πολυσύχναστη πρωτεύουσα του Καΐρου, μια σύγχρονη μητρόπολη σε έναν αρχαίο κόσμο, που βρίσκεται κατά μήκος του πασίγνωστου ποταμού Νείλου. Εκεί, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την αιγυπτιακή κουλτούρα μέσα από την τοπική μουσική, το φαγητό και τις περιηγήσεις στον ποταμό. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η Κοιλάδα των Βασιλέων και των Βασιλισσών, με τα εκπληκτικά αρχιτεκτονικά της σχέδια.
Ένα πάσο, αμέτρητες περιπέτειες
Τον προηγούμενο μήνα η Κύπρος εντάχθηκε επίσημα στις υπόλοιπες χώρες που προσφέρουν το WIZZ MultiPass, το πρώτο συνδρομητικό πλάνο πτήσεων στην Ευρώπη που δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να κλειδώσουν την τιμή του εισιτηρίου και των αποσκευών τους για ολόκληρη την περίοδο των 12 μηνών.
Με μια συνδρομή, οι Κύπριοι ταξιδιώτες μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένα ταξιδιωτικά σχέδια που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πτήσεων απλής μετάβασης ή επιστροφής και να έχουν την επιλογή να προσθέσουν την υπηρεσία Wizz Priority και/ή την αποσκευή τους. Όπως με ένα κανονικό εισιτήριο της Wizz Air, μπορούν να αγοραστούν και να προστεθούν επιπλέον υπηρεσίες στην κράτηση πριν από την πτήση μέσω της σελίδας “Check-in & bookings”.
Αυτή η νέα διαδρομή επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Wizz Air να προσφέρει βολικές και περιβαλλοντικά βιώσιμες επιλογές ταξιδιού, διευκολύνοντας την πολιτιστική ανταλλαγή μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου.
Λάρνακα-Κάιρο (αεροδρόμιο Sphinx)
Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο
29 Οκτωβρίου 2024
35.99 Ευρώ
Σχετικά

Προτού ξεκινήσεις για εκδρομή στα ορεινά, διάβασε αυτό
Αυξημένη η κίνηση στους ορεινούς δρόμους λόγω Φεστιβάλ Κερασιού στον Πεδουλά

Το παλαιό ΓΣΠ στην καρδιά της Λευκωσίας, μετατράπηκε σε ένα υπέροχο πάρκο
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παλαιού ΓΣΠ, ενός έργου-ορόσημο για την πρωτεύουσα

Αίθριος με απογευματινές βροχές ο καιρός - Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κάτι άλλαξε αυτές τις μέρες στην εξωτική παραλία Ζαπάλο
Τοποθετήθηκαν κάγκελα που εμποδίζουν τη διέλευση

Καλοκαίρι στον Πρωταρά: Μία ξεχωριστή εμπειρία
O Πρωταράς είναι -ίσως ο πιο δημοφιλής προορισμός στο νησί μας, η περιοχή που κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο επίκεντρο


Ελληνικό νησί στις τοποθεσίες με τους πιο εντυπωσιακούς φάρους του πλανήτη
Η Άνδρος ξεχωρίζει στη λίστα γαλλικού ιστοτόπου με εντυπωσιακούς φάρους παγκοσμίως

Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη σε ηλικία 87 ετών
Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Κατερίνα Γιουλάκη.


Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί στην Ελλάδα για διακοπές με τα παιδιά
Οι πιο όμορφοι ελληνικοί προορισμοί για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές με όλη την οικογένεια.

Ζήσε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, σε ένα υπέροχο θέρετρο
Αυτό το καλοκαίρι, μένουμε Κύπρο και επισκεπτόμαστε ένα μοναδικό θέρετρο 5 αστέρων στην Πάφο

18 παραλίες στον Πρωταρά για τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού
Όταν η καθημερινότητα είναι έντονη, πολλοί επιλέγουν τις παραλίες για απόδραση και κολύμπι τα σαββατοκύριακα