Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2024
Πριν τρεις μήνες «ανέβηκε» στο Netflix ο τρίτος κύκλος της σειράς εποχής «Μπρίτζερτον» έχοντας ως βασική πλοκή το ειδύλλιο του Colin με τη Penelope. Μάλιστα, είχε γίνει μια αλλαγή με τη σειρά των βιβλίων, καθώς έπρεπε η ιστορία του Benedict, ως δεύτερου γιου της διάσημης οικογένειας της υψηλής κοινωνίας της Αγγλίας, να προηγείται του Collin. Ωστόσο, η παραγωγή αποφάσισε να αλλάξει τη σειρά μιας και οι πιστοί θαυμαστές δεν θα άντεχαν άλλο να βλέπουν τη Penelope να αναζητά τον Collin.
Και τώρα έφτασε η στιγμή που στην τέταρτη σεζόν του «Μπρίτζερτον» θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το ειδύλλιο του Benedict με τη Sophie. Όμως, οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς θα πρέπει να περιμένουν μεγάλο διάστημα για να δουν τον επόμενο κύκλο. Αν και ανακοινώθηκε επίσημα, στο Netflix, η ιστορία του Benedict με τη Sophie, τα γυρίσματα άλλαξαν. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2025.
Όπως προαναφέραμε στην επόμενη σεζόν του «Μπρίτζερτον» θα δούμε τον Benedict να αναζητάει το ταίρι του. Το τρίτο μυθιστόρημα της Julia Quinn «Bridgerton», έχει τίτλο «An Offer From a Gentleman», στο οποίο ο Benedict αναζητά μια «κυρία με ασημένια ρούχα» που συναντά σ’ έναν χορό μεταμφιέσεων, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι μια χαμηλών τόνων γυναίκα με το όνομα Sophie Beckett.
Όσα αναφέρει ο ηθοποιός για τον ρόλο του ως Benedict στο «Bridgerton»
Η τέταρτη σεζόν του «Bridgerton» στρέφει την προσοχή της στον μποέμ δεύτερο γιο Benedict, τον οποίο υποδύεται ο Luke Thompson. Παρά το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος και ο μικρότερος αδελφός του είναι παντρεμένοι και ζουν ευτυχισμένοι, ο Benedict δεν θέλει να νοικοκυρευτεί - μέχρι που συναντά μια γοητευτική κυρία με ασημένια ρούχα στο χορό μεταμφιέσεων της μητέρας του»
«Ήξερα ότι οι άνθρωποι είχαν την αίσθηση ότι ο Benedict μπορεί να είναι gay», δήλωσε ο Brownell στο Variety.. «Και προσωπικά, μου φαινόταν λογικό. Δεν είναι απλώς ανοιχτόμυαλος, αλλά μοιάζει με τον τύπο ανθρώπου που δεν θα τον απασχολούσε τόσο πολύ το φύλο - κάποιον που θα μπορούσε να είναι πιο ρευστός και πανσεξουαλικός. Τον ελκύει πραγματικά το πνεύμα κάποιου. Και έτσι ένιωσα ότι έπρεπε να δώσουμε νόημα σε αυτά τα κομμάτια που υπήρχαν στις σεζόν 1 και 2. Αυτό προσπαθούσαμε να κάνουμε με την ιστορία του».
Στο τέλος της 3ης σεζόν του «Bridgerton», ο Benedict συνευρίσκεται ερωτικά με την Lady Tilley Arnold και τον φίλο της Paul, μετά από παρότρυνση της Tilley. Όταν η ίδια αποφασίζει ότι θέλει να επιστρέψει στο μονογαμικό τους στάδιο και να μην τον «μοιράζεται», ο Benedict τερματίζει τη σχέση, μη όντας αρκετά έτοιμος να συμφιλιωθεί μετά την ανακάλυψη με το νέο μέρος του εαυτού του.
«Ο Benedict ήταν πάντα λίγο χαμένος - ή ελεύθερος, ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να το δείτε. Αλλά τώρα προσπαθεί να βρει κάτι λίγο πιο σταθερό στον εαυτό του», δήλωσε ο ηθοποιός στο Tudum του Netflix, το οποίο αποκάλυψε την είδηση για τον πρωταγωνιστή της 4ης σεζόν του “Bridgerton”.
Απομένουν ακόμη να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα αδέλφια του «Bridgerton»: Eloise, Francesca, Gregory και Hyacinth (Florence Hunt).
Αν και οι συντελεστές της σειράς έχουν κάνει τις πρώτες βάσεις για τις επόμενες ιστορίες της οικογένειας Μπρίτζερτον, το Netflix επίσημα έχει ανακοινώσει μέχρι την 4η σεζόν.
Σχετικά

Splash στην πρωτεύουσα! Οι πιο cool πισίνες της Λευκωσίας
Χαλάρωσε, κολύμπα και απόλαυσε city vibes με καλοκαιρινό twist σε 6 οάσεις δροσιάς στην πόλη

Μαρίνα Λεμεσού: Μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης
Ένας προορισμός για πολυτελή γιοτ, διαμονή, φαγητό, διασκέδαση και ψυχαγωγία,

5 μαγευτικά και «ανεξερεύνητα» ελληνικά νησιά για χαλαρές διακοπές αυτό το καλοκαίρι
Εδώ προτείνουμε 5 πανέμορφα ελληνικά νησιά που όλοι ξέρουμε αλλά ελάχιστοι έχουν επισκεφτεί

Η ευρωπαϊκή πόλη που είναι ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για γυναίκες solo travelers
Μια ευρωπαϊκή πόλη ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους

10+1 από τα ομορφότερα ορεινά τοπία της Κύπρου, για καλοκαιρινές διακοπές
Τα χωριά της Πιτσιλιάς και τα διάσημα σημεία τους, τα έχουμε συνδυάσει με χειμερινές εξορμήσεις: πώς είναι, όμως, το καλοκαίρι; Η απάντηση ίσως κρύβει τον φετινό προορισμό των διακοπών σας

Ένα ολοκαίνουργιο μουσείο για τη Φρίντα Κάλο ανοίγει στην Πόλη του Μεξικού
Προγραμματισμένο να ανοίξει το φθινόπωρο, είναι το πρώτο ίδρυμα που διευθύνεται από απογόνους αυτής της θρυλικής καλλιτέχνιδας

Και επίσημα καλοκαίρι: Αύριο (Σάββατο) η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου
Πλησιάζει το θερινό ηλιοστάσιο και η μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα του έτους

Στους 39 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία – Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Αυτό είναι το πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο, πλέον, κλειστό γήπεδο της χώρας μας
Η Κύπρος έτοιμη να φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στην ιστορία της

Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στον κόσμο για το 2025
Πετάτε με περιορισμένο budget; Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές σας φέτος, σύμφωνα με τα World Airline Awards.

Αυτή είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο
Τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών μόλις απονεμήθηκαν
