Shopping , News

Αυτά είναι τα τρία νέα καταστήματα του Mall of Cyprus

Οι νέες προσθήκες στο εμπορικό κέντρο του Στροβόλου

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2024

Το Mall of Cyprus με χαρά καλωσορίζει τρία νέα καταστήματα που θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αγορών για τους επισκέπτες του!

Άννα Μαρία Μαζαράκη: Προσθέστε λάμψη στη ζωή σας με τις εκπληκτικές συλλογές κοσμημάτων της  Άννα Μαρία Μαζαράκη. Από κομψά καθημερινά κομμάτια μέχρι εντυπωσιακά statement items, αυτό το brand προσφέρει κάτι ξεχωριστό για κάθε περίσταση.

Avgerinos Cosmetics: Ανακαλύψτε τη φυσική ομορφιά με την Avgerinos και την εξαιρετική γκάμα προϊόντων περιποίησης δέρματος, σώματος και αρωματοθεραπείας. Με προϊόντα φτιαγμένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά, η Avgerinos εγγυάται την απόλυτη εμπειρία περιποίησης.

Refan: Βυθιστείτε σε έναν κόσμο πολυτέλειας με τα αρώματα και καλλυντικά της REFAN. Ανακαλύψτε μοναδικά αρώματα και υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς που υπόσχονται να μαγέψουν τις αισθήσεις σας και να αναδείξουν την ομορφιά σας.

Αυτές οι νέες προσθήκες αναδεικνύουν τη δέσμευση του Mall of Cyprus να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία αγορών, καλύπτοντας ποικίλες προτιμήσεις και ανάγκες. Είτε αναζητάτε πολυτελή προϊόντα ομορφιάς, φυσικά καλλυντικά ή κομψά κοσμήματα, το Mall of Cyprus είναι ο απόλυτος προορισμός για μια συναρπαστική εμπειρία αγορών.

Σχετικά με το Mall of Cyprus:
Το Mall of Cyprus προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών με ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων, ποικίλων επιλογών εστίασης και εξαίρετων χώρων ψυγαχωγίας. Το Mall of Cyprus εξελίσσεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επισκεπτών του και είναι αφοσιωμένο στο να προσφέρει ένα εξαιρετικό πολυδιάστατο περιβάλλον αγορών για όλους.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close