Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2024
Καθώς οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι πλησιάζουν στο τέλος τους, πολλοί από εμάς προσπαθούμε να χωρέσουμε κάποιο άθλημα στα μικρά κενά της ημέρας μας – παρακολουθώντας τους προκριματικούς του στίβου κατά το πρωινό, τους γύρους της πυγμαχίας κατά το μεσημεριανό, και ίσως αποσπώντας την προσοχή μας από τη διαδικτυακή σύσκεψη για να παρακολουθήσουμε λίγο την ποδηλασία – όσο μπορούμε ακόμα.
Και παρόλο που θα είναι λυπηρό όταν πέσει η αυλαία στο Παρίσι 2024, το υπέροχο με αυτούς τους αγώνες είναι ότι πάντα υπάρχει ένας νέος στον ορίζοντα, σε ακριβώς τέσσερα χρόνια. Εδώ λοιπόν, είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το πότε και που θα διεξαχθούν οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες, και αν μπορείτε να κλείσετε εισιτήριά σας από τώρα.
Πότε είναι οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες;
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια (με την εξαίρεση του Τόκιο 2020, που έγινε το 2021 για προφανείς λόγους), και οι επόμενοι θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 30 Ιουλίου 2028.
Τοποθεσία
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2028 θα διεξαχθούν στο Λος Άντζελες, αλλά ασυνήθιστα, η πόλη δεν θα κατασκευάσει νέες εγκαταστάσεις για τους Αγώνες.
Πώς να πάρετε εισιτήρια
Αν λάβουμε υπόψη από το σύστημα εισιτηρίων του Παρισιού (το οποίο είναι το μόνο που έχουμε ως δείγμα προς το παρόν), είναι πιθανό να ανοίξει μια κλήρωση για εγγραφή, πιθανώς γύρω στο τέλος του 2026 ή στις αρχές του 2027, η οποία θα ακολουθήσει σταδιακές εκδόσεις πιο κοντά στους Αγώνες.
Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες και για τις τιμές αυτή τη στιγμή, αλλά θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι τα προκριματικά και τα πιο εσωτερικά αθλήματα θα έχουν προσιτά εισιτήρια, ενώ τα πιο δημοφιλή θα είναι ακριβότερα.
Και μετά;
Το Μπρίσμπεϊν θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2032, και όσον αφορά τους Ολυμπιακούς του 2036, διάφορες χώρες εξακολουθούν να διεκδικούν, αλλά η Ινδία, η Ινδονησία, η Χιλή και η Τουρκία έχουν επιβεβαιώσει τις υποψηφιότητές τους.
Σχετικά

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής

Ένα από τα ωραιότερα χωριά στον κόσμο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το ανακαλύψετε
Το μικροσκοπικό χωριό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία

Lidl Κύπρου: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις
Η εταιρεία, κατακτώντας τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award για τα προϊόντα της, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή

Χριστουγεννιάτικη Διαδρομή στην καρδιά της Λευκωσίας
Μια γιορτινή εμπειρία που θα γεμίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου με φως, χαρά και δημιουργικότητα, δίνοντας ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.


Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών

Πραγματοποιήθηκε η 99η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού (ΚΕΑ)
Λόγω των πρόσφατων γεγονότων από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή, η συνεδρία φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’Απόκρυφο’’

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα ορεινά - Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τα 10 πιο επισκέψιμα μέρη του πλανήτη
Είτε αναζητάτε ιστορία, περιπέτεια ή πολυτέλεια, αυτές οι πόλεις τα έχουν όλα!