Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2024
Ήταν αναμενόμενο. Από το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής το «Deadpool & Wolverine» έκανε εισπράξεις 211 εκατομμυρίων δολαρίων στο αμερικανικό box office, καταγράφοντας το έκτο καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών και μακράν το καλύτερο άνοιγμα για R-rated ταινία (κατάλληλη άνω των 17 ετών).
Πλέον, το καλοκαιρινό blockbuster των Marvel και Disney, με εισπράξεις 494,3 εκατ. δολαρίων στη Βόρεια Αμερική και 535,2 εκατ. δολαρίων διεθνώς, πέρασε το Σαββατοκύριακο το 1 δισεκατομμύριο, φτάνοντας συνολικά το 1,029 δισ.
Είναι η πρώτη ταινία με υπερήρωες που σπάει το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων μετά το «Spider-Man: No Way Home» πριν από δυόμισι χρόνια και η πρώτη ταινία του Marvel/Disney MCU που ξεπέρασε το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από το «Avengers: Endgame» το 2019.
Είναι θέμα ημερών η ταινία του Σον Λέβι με τους Χιου Τζάκμαν - Ράιαν Ρέινολντς να περάσει το «Joker» του Τοντ Φίλιπς (1,079 δισεκατομμύρια δολάρια) και να γίνει η ταινία R με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office,. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στο Νο. 2, μία θέση μπροστά από το «Oppenheimer». Στη Βόρεια Αμερική πάντως έχει ήδη καταρρίψει το ρεκόρ.
Το «Deadpool & Wolverine» είναι μόλις η δεύτερη ταινία της χρονιάς -μέχρι στιγμής- μαζί με το animation των Disney/Pixar «Inside Out 2» (Τα Μυαλά που κουβαλάς 2»), που πέρασε το όριο του 1 δισ. Η ταινία κινουμένων σχεδίων έχει αγγίξει παγκοσμίως σε εισπράξεις το 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.
Σχετικά

Πέθανε ο Άλκης Γιαννακάς – Το «ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη» – Ο “όμορφος κακός” του σινεμά που έγινε μύθος
Ένας ηθοποιός που έμεινε στην ιστορία ως ενσάρκωση του «κακού παιδιού με γοητεία»

Πέθανε η σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιός Ντάιαν Κίτον
Η Κίτον έγινε γνωστή τη δεκαετία του '70 μέσα από τον ρόλο της στη σειρά ταινιών «Ο Νονός» και τις συνεργασίες της με τον Γούντι Άλεν

Αυτή είναι η απάντηση της Disney στον Χάρι Πότερ
Νέες ταινίες για σειρά βιβλίων υπέγραψε η Disney

«Ocean’s 14» με Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Τζούλια Ρόμπερτς, Ματ Ντέιμον – Η απολαυστική συμμορία επιστρέφει
Τα γυρίσματα πιθανότατα θα ξεκινήσουν το 2026. Η πρώτη ταινία , το «Ocean's Eleven», ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 450 εκατ. δολάρια.

Τέσσερις κινηματογραφικές πρεμιέρες με δράση, σασπένς και χιούμορ στις κυπριακές αίθουσες
Νέες ταινίες για όλα τα γούστα!

Βασίλης Μιχαηλίδης– Κρυφοί Ανέμοι: Προβάλλεται το ντοκιμαντέρ για τον εθνικό ποιητή της Κύπρου
Το ντοκιμαντέρ φωτίζει τη ζωή και το έργο του σημαντικότερου ποιητή της Κύπρου

Οι 4 ταινίες που θα δούμε (δωρεάν) στο Φεστιβάλ Κυπριακών Ταινιών
Οι Τετάρτες στη Λάρνακα θα έχουν κυπριακό άρωμα

Παράλληλες Δράσεις και Ειδικές Προβολές στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου
Με το παράλληλο και ειδικό του πρόγραμμα, το φεστιβάλ δίνει φωνή σε νέους δημιουργούς

Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον Ιωσήφ σε ταινία... τρόμου
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια σκοτεινή εκδοχή της παιδικής ηλικίας του Ιησού

Τζέιμς Μποντ: Ποιoς είναι το νέο φαβορί για τον ρόλο του 007
Ένας Αυστραλός για τον ρόλο του πιο διάσημου Βρετανού πράκτορα

Θερινό σινεμά με μία κλασική ταινία, σε ένα από τα αγαπημένα μας beach bars
Για μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, εικόνες και νοσταλγία.

4 νέες ταινίες στις κυπριακές αίθουσες: από τον Δράκουλα μέχρι τον κόσμο του MMA
Οκτώβριος με δυνατές πρεμιέρες, ρομαντικός τρόμος, εκρηκτική δράση, animation-φαινόμενο και μια βιογραφία που συγκλονίζει