Eating News , Εστιατόρια

Το πρώτο πλωτό σουβλατζίδικο της Ελλάδας είναι γεγονός!

To Bloom Brothers Canteen είναι μία μικρή, αλλά θαυματουργή καντίνα-σουβλατζίδικο κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2024

Στην καρδιά του Αιγαίου, ένα πανέμορφο κυκλαδονήσι έχει αγκαλιάσει ένα πρωτότυπο γαστρονομικό εγχείρημα ―το πρώτο πλωτό σουβλατζίδικο της Ελλάδας. Βρίσκεται στο νησί του απέραντου γαλάζιου, την Αμοργό, και είναι «αγκυροβολημένο» στον γραφικό όρμο και λιμάνι της Αιγιαλής.

To Bloom Brothers Canteen είναι μία μικρή, αλλά θαυματουργή καντίνα-σουβλατζίδικο κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα. Ο ιδιοκτήτης Νίκος Δρίγος και η αδελφή του, Κατερίνα Δρίγου, αποφάσισαν να ανοίξουν το μαγαζί τους στη θάλασσα το 2018, αφού δυσκολεύτηκαν με τη διαδικασία της αδειοδότησης στη στεριά. Και απ’ ότι όλα δείχνουν, η δυσκολία που αντιμετώπισαν τους βγήκε σε καλό. Το Bloom Brothers Canteen έγινε viral, σε TikTok και Instagram, και προσελκύει πλήθος ντόπιων και τουριστών, λόγω της πρωτότυπης τοποθεσίας του και των γευστικών επιλογών που προσφέρει.

bloombrothers-canteen-facebook.jpg

Στη γαλάζια καντίνα με την εξωτική και χαλαρή ατμόσφαιρα δε θα βρείτε τραπεζάκια. Μπορείτε να καθίσετε, ωστόσο, περιμετρικά της προβλήτας πάνω σε χαλάκια, που θα σας προσφέρουν στο Bloom Brothers Canteen, και να απολαύσετε το πιτόγυρό σας υπό τη μελωδία μουσικής και με εντυπωσιακή θέα. Το μαγαζί είναι ανοιχτό τα καλοκαίρια από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα και είναι must στάση μετά το μπάνιο στη θάλασσα.

Εκτός από άχαστη πίτα γύρο ―με καλομαγειρεμένο ζουμερό κρέας, φρέσκα λαχανικά και αφράτη πίτα― στο μενού υπάρχουν σουβλάκια, κεμπάπ, σάντουιτς, smoothies, γρανίτες, αναψυκτικά, μπύρες και κοκτέιλ.

Διεύθυνση: Λιμάνι, Λαγκάδα
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, εκτός Παρασκευής 1:30 μ.μ.–12:30 π.μ. και Παρασκευή 1:30 μ.μ.–12:00 π.μ.

ΠΗΓΗ

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close