Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2024
Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Το prequel της ταινίας «Ο αρχοντας των δαχτυλιδιών»
Η ταινία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του Κέντζι Καμιγιάμα (Kenji Kamiyama) αποτελεί prequel των live-action ταινιών της κύριας τριλογίας, του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών» σύμφωνα με το Deadline.
Διαδραματίζεται 261 χρόνια πριν από τα επικά γεγονότα του «The Fellowship of the Ring» και αποκαλύπτει μία ιστορία του εμβληματικού βασιλιά του Rohan, Helm Hammerhand με τον Μπράιαν Κοξ (Brian Cox) να δανείζει την φωνή του.
Το καστ περιλαμβάνει επίσης την Μιράντα Ότο (Miranda Ottο) να επαναλαμβάνει το ρόλο της ως Éowyn και τους Γκάια Γουάιζ (Gaia Wise) ως Héra και Λουκ Πασκαλίνο (Luke Pasqualino) ως Wulf.
Η ταινία είναι βασισμένη σε μία ιστορία των Jeffrey Addiss και Will Matthews, σε σενάριο που έγραψαν οι Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou, εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες του J.R.R. Tolkien.
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «μια ξαφνική επίθεση από τον Wulf, έναν έξυπνο και αδίστακτο άρχοντα του Ντάνλαντινγκ που αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, αναγκάζει τον Helm και τους ανθρώπους του να προβούν σε μια τολμηρή τελευταία αντίσταση στο αρχαίο οχυρό του Χόρνμπουργκ το οποίο αργότερα θα γίνει γνωστό ως «Helm's Deep».
Βρισκόμενη σε μια ολοένα και πιο απελπιστική κατάσταση, η Héra, η κόρη του Helm, πρέπει να βρει το κουράγιο να ηγηθεί της αντίστασης ενάντια σε έναν θανάσιμο εχθρό που έχει σκοπό την πλήρη καταστροφή τους».
Σχετικά

Αυτοί είναι οι νεαροί νικητές του 2ου Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους
Ολοκληρώθηκε ο 2ος Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους του Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025 - Τμήμα για Παιδιά και Νεαρά Άτομα.

Ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει σε ρόλο από το παρελθόν για το Netflix
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ήρωας του Ταραντίνο αναμένεται και οι πρώτες συζητήσεις της πλατφόρμας με τον Ντέιβιντ Φίντσερ

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους Beatles
Και οι τέσσερις βιογραφικές ταινίες για τους Beatles αναμένονται τον Απρίλιο του 2028

Πέθανε ο Βαλ Κίλμερ, ο πρωταγωνιστής των «Batman Forever» και «Tombstone», σε ηλικία 65 ετών
Έδινε μάχη με τον καρκίνο του λαιμού για αρκετά χρόνια.

Κυκλοφόρησε το trailer του «One Battle After Another» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Είναι η πρώτη φορά που ο Ντι Κάπριο πρωταγωνιστεί σε ταινία του Τόμας Πολ Άντερσον


Ιαν ΜακΚέλεν και Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφουν ως X-Men στο νέο Avengers
Στο καστ μαζί με τους δύο σπουδαίους Βρετανούς ηθοποιούς, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Iron Man, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, στον ρόλο του Doctor Doom.

Πρεμιέρες με άρωμα Όσκαρ στις κυπρικές αίθουσες
Το φιλμ από τη Βραζιλία που κέρδισε φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας προβάλλεται στην Κύπρο

Ο Αλ Πατσίνο σε ρόλο ιερέα για την νέα ταινία «The Ritual»
Το πρώτο trailer του φιλμ και η αληθινή ιστορία που ενέπνευσε τους δημιουργούς του

Έρχονται οι Κινηματογραφικές Μέρες - Κύπρος για παιδιά και νέους
Παιδιά και νεαρά άτομα φαντάζονται, ελπίζουν και επιμένουν με σύμμαχο τα οπτικοακουστικά μέσα

Οι νέες ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κυπριακές αίθουσες
Τι νέο παίζει στα σινεμά

Ο Κόναν Ο' Μπράιαν θα είναι ο παρουσιαστής - και - της 98ης Απονομής των Οσκαρ
Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση της φετινής τελετής, ο Κόναν Ο' Μπράιαν ανανεώνει το ραντεβού του με τα Οσκαρ για του χρόνου. Και είναι επίσημο.