Cine News , Κινηματογράφος

«The Piano Lesson»: H νέα ταινία του Netflix με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον

Η πρεμιέρα του «The Piano Lesson» θα γίνει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με κυκλοφορία στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου και στο Netflix στις 22 Νοεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2024

Το νέο τρέιλερ της παραγωγής του Netflix «The Piano Lesson», βασισμένης στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Όγκαστ Γουίλσον, κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, οι οποίοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την επιτυχημένη αναβίωση του έργου στο Μπρόντγουεϊ το 2022.

Ο Μάλκολμ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσιγκτον, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο ίδιος και ο Βέρτζιλ Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, η ταινία επικεντρώνεται σε μια διαμάχη στο σπίτι των Τσαρλς, με ένα πολύτιμο οικογενειακό πιάνο να χωρίζει δύο αδέλφια. Ο ένας (Ουάσιγκτον) θέλει να το πουλήσει για να φτιάξει την περιουσία του, ενώ η αδελφή του (Ντίντγουιλερ) θέλει να το διατηρήσει ως το μοναδικό απομεινάρι της οικογενειακής κληρονομιάς.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Ρέι Φίσερ, Μίχαελ Ποτς, Τζέρικα Χίντον, Γκέιλ Μπιν, ενώ εμφανίζεται και η βραβευμένη με Grammy Erykah Badu. Την παραγωγή ανέλαβαν ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και ο Τοντ Μπλακ.

Η πρεμιέρα του «The Piano Lesson» θα γίνει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με κυκλοφορία στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου και στο Netflix στις 22 Νοεμβρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close