Cyprus Eating Awards

Τα έξι καλύτερα Cocktail Wine Bar/Restaurant της Κύπρου

Τα μαγαζιά που ξεχώρισαν τη σεζόν 2023-2024 στην κατηγορία Cocktail Wine Bar στα Cyprus Eating Awards 2024

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2024

Tα Cyprus Eating Awards 2024 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 16 κατηγορίες και τα 87 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 16 κατηγορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Cocktail Wine Bar / Restaurant που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον. Φέτος, 6 εστιατόρια με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ψήφισε ΕΔΩ

Επίσης...

Ψηφίστε με γραπτό μήνυμα: ΕΑ8
Ψηφίστε με τηλεφωνική κλήση: 900-31-388

1 BAR RESTO CINEMA 600x600.jpg

CINÉMA, Λεμεσός
Με σήμα κατατεθέν του χώρου, την τεράστια οθόνη κινηματογράφου, το CINÉMA αποτελεί πλέον talk of the town για τη Λεμεσό. Σε έναν μοντέρνο και παράλληλα minimal χώρο, με καταπληκτικό set-up, καμάρες, ένα φωτιζόμενο μπαρ και παρεΐστικη διάθεση, θα απολαύσεις κοκτέιλ, φαγητό και επιλεγμένες μελωδίες jazz και funk που ενισχύουν την ατμόσφαιρα. Το μενού περιλαμβάνει ποιοτικά, κλασικά κοκτέιλ και δημιουργικά πιάτα διά χειρός του consultant chef Jack Yiannakou, με «μοιρασιάρικη » φιλοσοφία και ιδανικά για μια ευχάριστη έξοδο με φίλους.

2 BAR RESTO LA CALETTA  600X600.jpg

LA CALETA, Λεμεσός
Το La Caleta, που βρίσκεται στον 10ο όροφο του The Icon στην καρδιά της συμπρωτεύουσας, απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα του κόλπου της Λεμεσού, υπερβαίνει την απλή έννοια ενός εστιατορίου. Είναι ένα ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου και αποτελεί καταφύγιο γεύσεων και κομψότητας. Με μια επιλογή μοναδικών πιάτων, που ενσωματώνουν τις γευστικές παραδόσεις της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, και με έμφαση στα ποιοτικά υλικά και την τέχνη του συνδυασμού γεύσεων, προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία.

3 BAR RESTO UKIYO 600X600.jpg

UKIYO LISTENING BAR, Λευκωσία
Το πρώτο listening bar στην Κύπρο, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο και εξαιρετικό εξοπλισμό, με τους DJs να παίζουν αποκλειστικά δίσκους βινυλίου. Ένας μίνιμαλ χώρος, με εξ ολοκλήρου γήινες αποχρώσεις με έμφαση στο ξύλο, με ιαπωνικές επιρροές, εκλεκτή μουσική που κυμαίνεται σε soul, funk και R&B από τα παλιά, με επιλεγμένες, πιο πρόσφατες προσθήκες. Όσον αφορά στο μενού, συναντάς νόστιμο ιαπωνικό φαγητό με street food διάθεση (τα πλείστα to share) και εύγευστα signature κοκτέιλ.

4 bar resto -sauvage  600x600.jpg

SAUVÀGE WINE BAR & NEO BISTRO, Λευκωσία
Wine bar νέας γενιάς με μητροπολιτικό αέρα. Ένας όμορφος χώρος, που αποστολή έχει να κάνει το κρασί πιο προσιτό, προσφέροντας μια ενθουσιώδη οινική εμπειρία. Με μεγάλη έμφαση στη λίστα κρασιών, που περιλαμβάνει κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργειας, βιολογικά, με skin contact (orange), artisanal από μικρούς παραγωγούς, με χαμηλές έως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), οινοποιεία με έμφαση στη βιωσιμότητα, κρασιά με χαμηλό και μηδενικό βαθμό αλκοόλ κ.ά. κι ένα μενού φαγητού που αποτελείται από μικρά πιάτα to-share, βασισμένα στη φρεσκάδα και στην εποχικότητα.

5 BAR RESTO vintage 600X600.jpg

VINTAGE WINE BAR & BISTRO, Λευκωσία
Wine bar & bistro που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην ταράτσα του ιστορικού κτηρίου του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας. Σε έναν ειδυλλιακό χώρο με ωραία ατμόσφαιρα, θέα και προσεγμένα διακοσμητικά στοιχεία, το Vintage Wine Bar & Bistro, αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του εκλεκτού κρασιού, με μία λίστα που βασίζεται στο ελληνικό κρασί, με περισσότερες από 100 επιλογές by the glass. Όσον αφορά στο μενού, αυτό περιλαμβάνει ξεχωριστές γεύσεις μέσω ενός μενού με μεσογειακές επιρροές.

6 BAR RESTO VOLTA 600X600.jpg

VOLTA WINE BAR, Λεμεσός
Σε έναν cozy χώρο, με σκανδιναβικό χαρακτήρα και εσωτερική πίσω αυλή, o Φίλιππος και η Φοίβη που λατρεύουν το κρασί και τη φιλοξενία, έφτιαξαν ένα ονειρικό wine bar που δεν σταματά να εξελίσσεται και… να μετακινείται (τα καλοκαίρια!). Το μικρό, εποχικό μενού της σεφ Χριστίνας Χριστοφή, που αλλάζει τακτικά, η πληθώρα ετικετών κρασιών κυρίως από μικρούς παραγωγούς, η φιλοξενία των ιδιοκτητών αλλά και οι δημιουργίες της Κύπριας καλλιτέχνιδας, Λευκής Σαββίδου, που κοσμούν τον χώρο, κάνουν την ατμόσφαιρα όλο και πιο ζεστή.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close