Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα all day beach bar/εστιατόριο στο πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού

Όμορφες νύχτες και μέρες στον παράδεισο.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2021

Είναι γνωστό ότι ειδικά στην περιοχή του Λατσιού, συναντά κανείς τις ίσως πιο όμορφες θάλασσες της Κύπρου. Και όχι μόνο, καθώς στο Λατσί αλλά και στην ευρύτερη περιοχή θα βρεις και μερικές από τις πιο αξιόλογες επιλογές για καλό φαγητό, εύγευστα κοκτέιλ, ξεφάντωμα και έντονη διασκέδαση… 

Εμείς πάντως αποφασίσαμε και φέτος να κάνουμε στέκι το θαυμάσιο beach bar ονόματι “Island Beach Bar & Restaurant”, κι έχουμε πολλούς λόγους για να το κάνουμε!

Καταρχάς βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του Λατσιού με τα υπέροχα τιρκουάζ νερά... σε μία περιοχή που θα αποτελέσει και φέτος τον πιο must καλοκαιρινό προορισμό! 

Το ειδυλλιακό τοπίο και η μαγευτική θάλασσα σε συνδυασμό με την άνεση και την ποιότητα εξυπηρέτησης που θα σου προσφέρει το “Island Beach Bar”, θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς από εκεί με τίποτα! 

Στάση στο Λατσί για βουτιές, φαγητό, ηλιοβασίλεμα και… πάρτι!
Φυσικά θα πας εκεί από το πρωί για να απολαύσεις έναν υπέροχο αρωματικό καφέ ή δροσιστικά smoothies και φρέσκους χυμούς κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα. Αφού κάνεις τις πρώτες βουτιές και απολαύσεις τη θάλασσα, σειρά έχει ένα άκρως δροσιστικό κοκτεϊλάκι που θα σε ξεδιψάσει με στυλ και θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη. 

Όποια και αν είναι τα γούστα σου, εκεί σίγουρα θα βρεις το κοκτέιλ της αρεσκείας σου αφού διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε κλασικά αλλά και signature cocktails. Εμείς σίγουρα θα σου προτείναμε κάποια από τις υπέροχες παραλλαγές του κλασικού mojito ή μια από τις 5 φρουτένιες και άκρως λαχταριστές γεύσεις του γνωστού και αγαπημένου frozen daiquiri. 

Και τώρα που το στομάχι σου αρχίζει να γουργουρίζει αλλά εσύ περνάς τόσο καλά που δεν θέλεις να αποχωριστείς το “Island” ούτε στιγμή, θεώρησε τον εαυτό σου πολύ τυχερό, καθώς εκεί θα βρεις τέλειο και πεντανόστιμο φαγητό, επομένως η διασκέδαση θα συνεχιστεί κανονικά και αδιάκοπα! 

Seafood platter, meat platter, ζουμερές μπριζόλες, σπιτικές πίτσες και δροσιστικές σαλάτες είναι μερικά από αυτά που μπορείς να γευτείς εκεί. Εμείς πάντως θα σου προτείναμε ένα από τα ζουμερά καλοψημένα μπεργκεράκια τους ή κάποιο από τα λαχταριστά τους σάντουιτς ώστε να σε «πιάσουν» και να σε «κρατήσουν», αφού η πραγματική διασκέδαση τώρα αρχίζει… 

Το απογευματάκι ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη μουσική παρέα με κάποιο από τα υπέροχα κρασιά που διαθέτει η κάβα του ή μπορείς να συνεχίσεις να τεστάρεις τα κοκτέιλ του, αφού σίγουρα είναι πολλά αυτά που βλέπεις να βγαίνουν από το μπαρ και σου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μην παραλείψεις, επίσης, να κάνεις μια τελευταία βουτιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας την «καλύτερη ώρα της θάλασσας».

Τέλος, αφού απολαύσεις το άκρως σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα και αναρωτηθείς πότε πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα, σειρά έχει η απόλυτη νυχτερινή διασκέδαση με πολύ χορό και φυσικά δροσιστικά ποτάκια, υπό την καλύτερη μουσική από υπερταλαντούχους και καταξιωμένους Djs.

Και κάπου εδώ η μέρα – και η νύχτα μαζί – έφτασε στο τέλος της, αλλά μη σε παίρνει από κάτω, καθώς και αύριο μέρα είναι και εσύ θα είσαι και πάλι εκεί. Εξάλλου τo “Island Beach Bar & Restaurant” έχει τον τρόπο να σε κάνει κάθε φορά που επιστρέφεις να νιώθεις σα να έρχεσαι για πρώτη φορά… 

Island Beach Bar and Restaurant (96 785757) Λεωφ. Ακάμαντος, Λατσί, επ. Πάφου.
FacebookIsland Beach Bar and Restaurant
InstagramIsland Beach Bar

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close