News , Guide

Emily in Paris: Κυκλοφόρησε το trailer των νέων επεισοδίων

To δεύτερο μέρος θα προβληθεί στις 12 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2024

Το Netflix κυκλοφόρησε σήμερα, το trailer του δεύτερου μέρους της τέταρτης σεζόν του Emily in Paris, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Μετά τα δραματικά γεγονότα του αποτυχημένου γάμου της Καμίλ και του Γκαμπριέλ, η Έμιλι κλονίζεται: έχει έντονα συναισθήματα για δύο άντρες, αλλά τώρα ο Γκαμπριέλ περιμένει παιδί με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Άλφι για εκείνη και τον Γκαμπριέλ επιβεβαιώθηκαν. Στη δουλειά, η Σιλβί αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, ενώ η ομάδα του Γραφείου Γκρατό αντιμετωπίζει ανακατατάξεις στο προσωπικό. Η Μίντι και το συγκρότημά της ετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα στερεύουν, αναγκάζονται να κάνουν οικονομία. Η χημεία της Έμιλι και του Γκαμπριέλ είναι αδιαμφισβήτητη καθώς δουλεύουν μαζί για ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.

Ο βραβευμένος δημιουργός και showrunner Ντάρεν Σταρ επιστρέφει ως επικεφαλής της υποψήφιας για Emmy σειράς, που έγινε η πιο δημοφιλής κωμική σειρά του Netflix για το 2020. Η παραγωγός και πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς υποδύεται ξανά την Έμιλι Κούπερ στο πλευρό των παλιών συμπρωταγωνιστών της Φιλιπίν Λερουά-Μπολιό, Άσλεϊ Παρκ, Λουκά Μπραβό, Καμίλ Ραζά, Σαμουέλ Αρνόλντ, Μπρουνό Γκουερί και Γουίλιαμ Αμπάντι, της γνώριμης γκεστ σταρ Κέιτ Γουόλς, αλλά και των νέων μελών του καστ Λούσιεν Λάβισκαουντ, Τζέρεμι O. Χάρις και Αρνό Μπινάρ.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close