Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Mikeius είναι κωμικός, youtuber και master της εκλαϊκευμένης επιστήμης. Πάνω από όλα όμως ένας άνθρωπος που…λατρεύεις να μισείς.
Τον έχουμε απολαύσει μέσα από τις εκπομπές “ΜΠΡΑΦ”, “Θάψε το Σενάριο”, παρέα με τον Κώστα Μαλιάτση, “What the Fact”, “Broscar” καθώς και σε εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμη και την Αγγλία.
Με θάρρος γνώμης, οξύνοια και καυστική γλώσσα, ο Mikeius δημιούργησε δική του σχολή σε ότι αφορά τις χιουμοριστικές απεικονίσεις μιας πραγματικότητας, στην οποία κάθε ένας από εμάς κάνει εκατοντάδες σκέψεις κάθε μέρα από τις οποίες πολύ λίγες τολμάμε να εκφράσουμε.
Από την παράσταση του #CancelMikeius, , περνάνε θέματα, όπως η Cancel Culture, η Πολιτική Ορθότητα αλλά και αγαπημένες του συζητήσεις, όπως τα 80’s και τα 90’s, οι σχέσεις των δύο φύλων και δεκάδες λεπτομέρειες που συναντάει κάθε άνθρωπος στην καθημερινή του ζωή και περνάνε απαρατήρητες.
Τίποτα δεν ξεφεύγει από την κοφτερή ματιά του Mikeius και τίποτα φυσικά δεν μένει ασχολίαστο.

>> Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, Πολυχώρος “Αττικόν” (Ευαγόρα Παλληκαρίδη), Πάφος, 21.30. Εισιτήρια διατίθενται 14 ευρώ μέσω του ticketmastet.cy και του δικτύου καταστημάτων της ACS Courier.
>> Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, Savino Live (Λαϊκή Γειτονιά), Λάρνακα, 21.30 Εισιτήρια διατίθενται 14 ευρώ μέσω του, Savino, του ticketmastet.cy και του δικτύου καταστημάτων της ACS Courier.
-
Αττικόν Πάφος
11 Σεπτεμβρίου 2024
-
Savino Rock Bar
12 Σεπτεμβρίου 2024
Σχετικά

Η μεγαλύτερη έκθεση γάμου και βάπτισης στην Κύπρο έρχεται τον Απρίλιο
Ένα διήμερο, στο Κτήμα Κουσιουμής, με όλους τους επαγγελματίες


«Αλαντίν»: Η παιδική παράσταση που έρχεται να μας μαγέψει με ένα φαντασμαγορικό θέαμα
Υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, χορός και τραγούδι

Γιορτάζουμε το διήμερο του Πάσχα στο Κελλάκι με πλούσιο πρόγραμμα
Μουσική, χορός και παιχνίδια

Συζήτηση με την Ελληνίδα ποιήτρια και στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου στο Παν. Κύπρου
Η συζήτηση έχει ως τίτλο «Εγώ μιλάω για δύναμη: Η Λίνα Νικολακοπούλου αφηγείται…»

Φτιάχνουμε χαλούμι, αναρή, ελιόπιτα και χαλουμόπιτα σε μία υπέροχη φάρμα
Το ιδανικό περιβάλλον για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα ζώα

Έρχεται η πρώτη πασχαλινή αγορά με φαγητό, παιχνίδια, ήθη και έθιμα
Φυσικά η μουσική και ο χορός δεν μπορούν να λείπουν

Δωρεάν ρέσι και πασχαλινές εκδηλώσεις την Κυριακή του Πάσχα στην Λετύμπου
Πάμε στην πλατεία του χωριού με τους μικρούς μας φίλους


Πάσχα στις Κάτω Πλάτρες με διαγωνισμούς, παιχνίδια και μουσική
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Τα 10 καλύτερα πράγματα για να κάνεις τον Απρίλιο στην Κύπρο
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης φέρνει μαζί τους ενδοαφέρουσες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους

Ακυρώθηκε η μοναδική αστρονομική εμπειρία στο Αστροπάρκο Αμιάντου
Λόγω καιρικών συνθηκών