Eating News , Εστιατόρια

Η διάσημη λάβα ανοίγει καταστήματα σε όλη την Κύπρο - Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες

Με brunch και lava spot

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2024

Μόλις μάθαμε πως η αγαπημένη μας λάβα φυστικιού έρχεται για τα καλά στην Κύπρο! Το Gellisimo Biscotto ανοίγει τρία φυσικά καταστήματα στο νησί μας σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία όπου θα σερβίρει παράλληλα με την λαχταριστή λάβα και brunch. Τα νέα καταστήματα στην Κύπρο αναμένεται να ανοίξουν μέσα στους μηνές Νοέμβρη-Δεκέμβρη κι έτσι θα μπορούμε να απολαύσουμε την ελληνική αλυσίδα που έγινε viral στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γνωστού Έλληνα επιχειρηματία και ΤικΤοκερ Στηβ Τούμπας το βανάκι της λάβας φυστικιού θα βρεθεί την Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην Πάφο σε τοποθεσία που δεν ανακοινώθηκε ακόμα.

Στον προσωπικό του λογαργιασμό ανέφερε: «Ερχόμαστε στην Πάφο, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή με το βανάκι, το gelli van, "lava spot goes to Paphos"! Παιδιά τα περισσότερα μηνύματα που μου στείλατε ήταν για να έρθω στην Πάφο. Το κανονίσαμε και ερχόμαστε! Η ακριβής τοποθεσία θα την ανακοινώσουμε αύριο-μεθαύριο. Πάφος ετοιμάσου! Cyprus is the real lava! Και επειδή με ρωτάτε, Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία μέχρι τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο θα ανοίξουν όλα τα φυσικά καταστήματα που θα είναι και brunch και το lava spot μαζί. Αυτά από εμένα! 6, 7, 8 Σεπτεμβρίου! Paphos I'm coming!».

Ανυπομονούμε να μάθουμε την ακριβή τοποθεσία στην Πάφο και να απολαύσουμε αυτή την πανδαισία γεύσεων. Η νέα άφιξη θα φτάσει στην Κύπρο τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο με brunch και γεύση φυστίκι.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέχεια!

@steve.toumpas Το LAVA SPOT VANAKI 🚐 ερχεται ενα τριημερο στη Παφο 🇨🇾 📍6/7/8 σεπτεμβριου CYPRUS IS THE REAL LAVA #viral #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #fy #μπεςφοργιου #foryoupage #cyprus #foodtiktok #foodie #foodlover #gelato #lavafistikiou #gellissimobiscoto ♬ Gopher - Yma Sumac

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close