Cyprus Eating Awards

Οι 5 καλύτερες νέες αφίξεις για φαγητό που ξεχώρισαν το 2024

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν τη σεζόν 2023-2024 στην κατηγορία Νέα Άφιξη στα Cyprus Eating Awards 2024

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2024

Τα Cyprus Eating Awards 2023 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 16 κατηγορίες και τα 87 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 16 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για την Καλύτερη Νέα Άφιξη που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, η σεζόν μάς έδωσε πολλές νέες αφίξεις που έκλεψαν εντυπώσεις αλλά 6 είναι εκείνες που με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποια είναι άραγε φέτος η δική σου αγαπημένη νέα άφιξη;

Ψήφισε ΕΔΩ.

Και επίσης εδώ...
Ψηφίστε με γραπτό μήνυμα: ΕΑ1
Ψηφίστε με τηλεφωνική κλήση: 900-31-381

1 nea afixi - biga 600X600.jpg

BIGA NEAPOLITAN PIZZA, ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Το ολοκαίνουριο και πεντανόστιμο project της Λευκωσίας, είναι ένα συμπαθέστατο μαγαζί, με ωραία ατμόσφαιρα, αέρα ευρωπαϊκό και έναν εντυπωσιακό ξυλόφουρνο ως σήμα κατατεθέν. Βρίσκεται δίπλα στην εντυπωσιακά ανακαινισμένη Δημοτική Αγορά της Λευκωσίας, "μοσχομυρίζει" Ιταλία και παρέχει σε κάθε λάτρη της συγκεκριμένης κουζίνας μία κορυφαία εκδοχή της αυθεντικής Ναπολιτάνικης πίτσας, προτείνοντας 7 πίτσες φτιαγμένες με αυθεντικές πρώτες ύλες.

2 nea afixi cor gastronomy 600x600.jpg

COR GASTRONOMY, Λεμεσός
Ένα νέο επιχειρηματικό «άνοιγμα» στη Λεμεσό, με σεφ τον βραβευμένο Χριστόδουλο Θεοφάνους κι ένα μενού με διεθνή προσανατολισμό. Ένα casual fine dining εστιατόριο με στοιχεία γαστρονομίας και έμφαση στις άριστες πρώτες ύλες, που προέρχονται τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, καθώς και την εποχικότητα, μια και μερικά από τα πιάτα αλλάζουν κάθε εβδομάδα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των υλικών -κυρίως θαλασσινών και λαχανικών. Πρόκειται για ένα χώρο με ιδιαίτερο φωτισμό, όπου κυρίαρχα χρώματα είναι το μαύρο και το γκρίζο, ενώ το υλικό που πρωταγωνιστεί είναι το ξύλο. Δυνατό χαρτί αποτελεί και η λίστα κρασιού, με 120-140 ετικέτες από όλο τον κόσμο, αφού σκοπός είναι το κρασί να αποτελεί μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας.

3 nea afixi -onar 600X600.jpg

ÕNAR, ΠΑΦΟΣ
Σε ένα εντυπωσιακό, ψηλοτάβανο νεοκλασικό αρχοντικό, το Onar (που στα αρχαία ελληνικά σημαίνει «όνειρο», παραπέμποντας στο αδερφάκι του, Oniro by the Sea), σου προτείνει ένα μενού επιδόσεων, που ψάχνει και αναζητεί την τελειότητα στα πιάτα του, τα οποία συνδυάζουν αρμονικά ελληνικές και κυπριακές γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές με μία δημιουργική και σύγχρονη πινελιά. Με αυξημένη δημιουργικότητα, εξαιρετική πρώτη ύλη και ένα χώρο με περίσσια αισθητική, υπέροχες γωνιές, χρώματα και ατμόσφαιρα, το νέο εστιατόριο της Πάφου θα σε κερδίσει.

4 nea afixi Roe & Bone 600x600.jpg


ROE & BONE, ΛΕΜΕΣΟΣ
Μια εντυπωσιακή άφιξη με ένα πρωτοποριακό concept που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το φαγητό και τη διασκέδαση. Όσον αφορά στο φαγητό, το εστιατόριο προσφέρει μια μοναδική σύμπραξη μεσογειακής κουζίνας με επιρροές από Γαλλία και Ασία. Παράλληλα, εξειδικεύεται σε πρώτης ποιότητας κρέατα, στέικ και φρέσκο ψάρι, ενώ προσφέρει και ποικιλία από ωμά πιάτα, όπου τα στρείδια κυριαρχούν.

5 nea afixi salone 600x600.jpg

SALONE, ΛΕΜΕΣΟΣ
Ένα pizza pasta bar με ιταλικό ταπεραμέντο, εκλεπτυσμένη αισθητική και αριστοκρατικό αέρα. Μια trattoria που συνδυάζει το παραδοσιακό και το μοντέρνο στοιχείο, τόσο στη διακόσμηση όσο και στο μενού, το οποίο περιλαμβάνει επιλογές από signature πιάτα μαζί με άλλες κλασικές και γνωστές ιταλικές συνταγές, καθώς επίσης χειροποίητα ζυμαρικά, λεπτόφυλλες πίτσες, σαλάτες, ορεκτικά και ωραία γλυκά, τα οποία προσφέρονται στη μοντέρνα εκδοχή τους. Ενδιαφέρουσα είναι και η λίστα κρασιών του.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close