21 September 2024
Things to Do , Εκδηλώσεις

“Event Quantum Field Therapy with Moss“

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2024

Η ιδέα μας για τον συνδυασμό της κβαντικής βιοανάδρασης με τα βρύα (moss) προέκυψε πριν από μερικά χρόνια, όταν η κοινή μας επιθυμία για εξερεύνηση νέων τρόπων σύνδεσης της φυσικής με τη βιολογία μας ώθησε σε αυτή την πορεία. Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι δύο επιστημονικοί κλάδοι φαίνονται διαφορετικοί, στην πραγματικότητα αλληλεπιδρούν αρμονικά, αφού και οι δύο αποτελούν βασικά στοιχεία της φύσης και της ζωής μας.

YIOULA PATERA 1.jpg

Ελάτε στην εκδήλωση μας που θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Golden Bay Larnaca, Cyprus Les Etoiles Conference Room η ώρα 16:00. Ομιλητές: Dr.PhD. Γιούλα Πατέρα και Λάουρα Ευθυμίου.

IMG_E4540.jpg

Ανακαλύψαμε ότι η κβαντική βιοανάδραση και τα βρύα έχουν έναν κοινό στόχο: την προαγωγή της ξεκούρασης, της αναζωογόνησης και της ευεξίας, αξιοποιώντας τις ευεργετικές επιδράσεις τους στο περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό. Μέσω αυτού του συνδυασμού, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα βοηθά τους ανθρώπους να επιτύχουν την απόλυτη χαλάρωση και την ανακούφιση από το στρες, αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης μαζί με την καινοτόμο τεχνολογία.

Στο τέλος της παρουσίασής μας, θα προσφέρουμε μια μοναδική βιωματική εμπειρία, η οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Κύπρο. Σε αυτό το ταξίδι που δεν πρέπει να χάσετε οι συμμετέχοντες θα βιώσουν τον συνδυασμό της κβαντικής βιοανάδρασης και της θεραπευτικής δύναμης των βρύων, οδηγώντας τους σε μια κατάσταση βαθιάς απελευθέρωσης από το άγχος και το στρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.designwithmoss.com/workshop-events/

Χορηγός Επικοινωνίας: Ilovestyle και Madame Figaro.

facebook cover 2.png

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close