Cyprus Eating Awards

Τα 5 κορυφαία καλοκαιρινά στέκια της φετινής σεζόν

Τα μαγαζιά που ξεχώρισαν τη σεζόν 2023-2024 στην κατηγορία Summer Venue στα Cyprus Eating Awards 2024

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2024

Tα Cyprus Eating Awards 2024 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 16 κατηγορίες και τα 87 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 16 κατηγορίες, μία πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Summer Venue του νησιού. Φέτος, 5 εστιατόρια με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ψήφισε ΕΔΩ

Ψηφίστε με γραπτό μήνυμα: ΕΑ9
Ψηφίστε με τηλεφωνική κλήση: 900-31-389

1 summer antasia 600X600.jpg

ANTASIA BEACH CLUB, Πάφος
Σε μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Κάτω Πάφου, σε ένα χώρο με μινιμαλιστική διακόσμηση που παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε της θάλασσας, λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2021 το ANTASIA Beach Club. Ένα all day venue που ξεχωρίζει, χάρη στον ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο του χαρακτήρα, τους φωτεινούς και εντυπωσιακούς χώρους που διαθέτει, και τις μεσογειακές και ασιατικές γεύσεις του προσφέροντας μία ανεπανάληπτη εμπειρία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, τόσο στους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν στιγμές διασκέδασης όσο και σε αυτούς που θα επιλέξουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης κάτω στην παραλία.

2 SUMMER NEW balza 600X600.jpg

ΒΑLZA, Λευκωσία
Βρίσκεσαι στον 7ο όροφο, στο Μέγαρο Χατζησάββα, επί της γωνίας Λεωφόρου Ευαγόρου και Ομήρου στη Λευκωσία, από όπου απολαμβάνει την πρωτεύουσα σε πρώτο πλάνο. Ένας open air χώρος 500m2 με περιμετρικό γυαλί ασφαλείας, ο οποίος αποτελείται από δύο μέρη: το bar και το εστιατόριο. Εδώ θα απολαύσεις δροσιστικά cocktails, χαλαρή ατμόσφαιρα, chill out lounge μουσική και δύο μενού με αυθεντικές ελληνικές και κυπριακές γεύσεις διά χειρός Άγγελου Μπακόπουλου.

3 summer captains cabin 600X600.jpg

CAPTAIN'S CABIN, Λεμεσός
Ένας παραδεισένιος τόπος στην ακατέργαστη παραλία του Lady’s Mile, για βουτιές, χαλάρωση και καλό φαγητό. Σε μια ατμόσφαιρα τόσο elegant όσο και οικεία, μπορείς να ξεκινήσεις με τον πρωινό σου καφέ και τις διάφορες επιλογές για brunch και comfort πιάτα και να καταλήξεις να απολαμβάνεις μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία, διά χειρός Χαράλαμπου Χατζηπροδρόμου. Το μενού του συνδυάζει το φρέσκο ψάρι με την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα. Επίσης, θα βρεις ποικιλία επιλογών όπως όστρακα, θαλασσινά, κρέατα, ζυμαρικά και σούσι.

4 SUMMER COLUMBIA BEACH 600X600.jpg

COLUMBIA BEACH, Λεμεσός
Ένα all day venue, ανοιχτό ολόχρονα, που συνδυάζει εκλεκτό εστιατόριο και μοναδικό lounge bar, αλλά και μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, που μόνο ένας παραθαλάσσιος προορισμός της Μεσογείου μπορεί να προσφέρει. Εδώ θα απολαύσεις ένα γαστρονομικό ταξίδι μέσα από τοπικά και διεθνή πιάτα τα οποία προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που ικανοποιεί όλους τους ουρανίσκους.

5 summer riva   600X600.jpg

RIVA BEACHOUSE, Marina Άγια Νάπα, Ελ. Επ. Αμμοχώστου
Προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα σκηνικό που αποπνέει ξεχωριστή μεσογειακή ατμόσφαιρα. Το εντυπωσιακό all-day beachouse, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας, περιλαμβάνει μοναδική θέα, διαθέτει πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close