Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

7 εξωτικά beach bars, σε ειδυλλιακά σημεία, για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα

Τα beach bars που θα σεκάνουν να νιώσεις πως βρίσκεστε σε κάποιο εξωτικό νησί

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2021

Η θερμοκρασία έχει ανέβει και το μόνο που αναζητάμε είναι στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς σε κάποιο beach bar. Όσοι είστε σε διακοπές, αλλά και όσοι επιλέγετε εξορμήσεις για το σαββατοκύριακό, έχετε πολλές επιλογές (δες εδώ).

Αν πάλι θέλετε να φύγετε εκτός, δείτε 7 εξωτικούς προορισμούς, με μοναδικό ηλιοβασίλεμα. 

Λίγο η θέα, λίγο η χαλαρή μουσική και λίγο η θάλασσα, θα σε βάλουν σίγουρα στο κλίμα διακοπών και θα σε μεταφέρουν για λίγο σε ένα νησί που δεν θυμίζει τίποτα Κύπρο.

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε ένα ειδυλλιακό εστιατόριο, πάνω στο κύμα, με ένα ηλιοβασίλεμα-όνειρο

Island Beach Bar
Εμείς αποφασίσαμε και φέτος να κάνουμε στέκι το θαυμάσιο beach bar ονόματι “Island Beach Bar & Restaurant”, κι έχουμε πολλούς λόγους γι' αυτό! Καταρχάς βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του Λατσιού με τα υπέροχα τιρκουάζ νερά... σε μία περιοχή που θα αποτελέσει και φέτος τον πιο must καλοκαιρινό προορισμό! Το ειδυλλιακό τοπίο και η μαγευτική θάλασσα σε συνδυασμό με την άνεση και την ποιότητα εξυπηρέτησης που θα σου προσφέρει το “Island Beach Bar”, θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς από εκεί με τίποτα! Φυσικά θα πας εκεί από το πρωί για να απολαύσεις έναν υπέροχο αρωματικό καφέ ή δροσιστικά smoothies και φρέσκους χυμούς κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα. Αφού κάνεις τις πρώτες βουτιές και απολαύσεις τη θάλασσα, σειρά έχει ένα άκρως δροσιστικό κοκτεϊλάκι που θα σε ξεδιψάσει με στυλ και θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη. Ακολούθως θα παραγγείλεις φαγητό από το πλούσιο μενού του, θα απολαύσεις τη μουσική παρέα με κάποιο από τα υπέροχα κρασιά και θα θαυμάσεις το μοναδικό ηλιοβασίλεμα!  
(96 785757) Λεωφ. Ακάμαντος, Λατσί, επ. Πάφου.

 

Grape by the sea
Το δημοφιλές μπαράκι στον Κάτω Πύργο μεταφέρθηκε φέτος σε νέα τοποθεσία, στην οδό Νικόλα Πηλείδη 15, δίπλα στο πάρκο (ο νέος του χώρος δεν απέχει πολύ από τον προηγούμενο) και έστησε ένα σκηνικό πραγματικά μαγευτικό! Ο νέος του χώρος είναι κυριολεκτικά ένας μικρός, επίγειος παράδεισος. Εναρμονισμένος με όλο τον περιβάλλοντα χώρο, απόλυτα φυσικός, με ξαπλώστρες, γκαζέπο, μπαρ, καρέκλες και τραπέζια κάτω από τέντα... σε περιμένει κι αυτό το καλοκαίρι για να σε μαγέψει και να σε ταξιδέψει! Στο μενού του, θα βρεις από καφέδες, παγωμένα ροφήματα και ποτά, μέχρι καλοφτιαγμένα σνακ αλλά και φαγητά. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς στο απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο, κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στο "Grape By The Sea".
(96 117656) Νικόλα Πηλείδη 15, Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας.

Coco Bloco Beach Bar
Αρχικά να σου πούμε ότι για να βρεις αυτόν τον μικρό παράδεισο θα πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι την παραλία του Πωμού, δίπλα ακριβώς στο λιμανάκι της περιοχής. Ένας μαγευτικός τόπος, με πεντακάθαρα νερά, θέα τα βουνά και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Κύπρου... κι ένα εξωτικό beach bar ονόματι Coco Bloco Beach Bar. Ένας χώρος που πραγματικά μαγεύει και χαλαρώνει το μυαλό... "Αυτό είναι κάτι που ακούμε συχνά από τον κόσμο που επισκέπτεται την παραλία μας ξανά και ξανά κάθε χρόνο, μίας και όλοι έχουν την τάση να επιστρέφουν", σημειώνουν οι ιδιοκτήτες του. Το Coco Bloco beach bar βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία από το 2014. Εδώ μπορείς να πας με την οικογένεια, με τον ταίρι σου, με τους φίλους σου και όλη την παρέα σου, για να απολαύσετε βουτιές, μουσική, διασκέδαση... ακόμα και το πιο μαγικό ηλιοβασίλεμα! Πέρα όμως από αυτά, στο μενού θα βριες και θα απολαύσεις και φρέσκους χυμούς, αναψυκτικά, κοκτέιλ, smoothies, παγωμένες μπύρες και καφέδες, ενώ η φετινή έκπληξη που σε περιμένει εκεί είναι μία πανέμορφη παγωταρία, δίπλα στο κύμα! Επίσης υπάρχει DJ και μουσική καθημερινά. Είναι ο τόπος που θα σε εκπλήξει και θα κάνει τις διακοπές σου πιο ευχάριστες... εξάλλου, θα φροντίσει για όλα ο υπεύθυνος του beach bar, Μιχάλη Μιχαλούθκιας! Όλα εδώ είναι τόσο όμορφα, ιδανικά για να χαλαρώσεις, να ξεφύγεις από όλα και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου! 
(99908398 & www.cocoblocobeachbar.com) Πωμός, επ. Λευκωσίας. 

Κληματαριά 
Στον πανέμορφο Κάτω Πύργο και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Κρυονέρι δημιουργήθηκε φέτος ένα εξωτικό beach bar, ένας χώρος που παραπέμπει σε μέρη μακρινά. Ο λόγος για το Κληματαριά Beach Bar Resto το οποίο διαθέτει το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις από το πρωί τον παγωμένο καφέ σου και τη θάλασσα. Ο καλαίσθητος χώρος όπου η ψάθα και το ξύλο, κυριαρχούν σε απόσταση αναπνοής από το νερό θα σε ταξιδέψουν σε άλλα μέρη. Πέρα από το εντυπωσιακό εστιατόριο, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση της παραλίας όπου πλέον οι λουόμενοι απολαμβάνουν αναπαυτικές ξαπλώστρες, φιλικό service αλλά και ένα από τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα! Η Κληματαριά λοιπόν είναι all day beach bar, εξ ου και στο μενού θα βρεις από καλοφτιαγμένο καφέ για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, μέχρι δροσερά ροφήματα, cocktail αλλά και πλούσιο μενού αν έχεις τις λιγούρες σου στο ενδιάμεσο. Όσο για το μενού του φαγητού, αυτό περιλαμβάνει κρεατικά, ψάρια, σαλάτες, μακαρονάδες, burgers, σάντουιτς, wrap, πιάτα για vegetarian, παιδικό menu, σπιτικά γλυκά κ.ά.
(99980446) Παραλία Κρυονέρι, Κάτω Πύργος Τηλλυρίας, επ. Λευκωσίας. Δευτέρα μέχρι Κυριακή από τις 09.30 μέχρι τις 02.00. 

 

Caretta Caretta Beach Bar
Ένα νέο beach bar έκανε φέτος την εμφάνισή του στην πανέμορφη και εξωτική Αργάκα της Πάφου, δίπλα στην ήρεμη θάλασσα, εκεί όπου το ηλιοβασίλεμα είναι τόσο όμορφο όσο και στα ελληνικά νησιά. Το beach bar που ακούει στο όνομα Caretta Caretta σε περιμένει για ένα αξέχαστο καλοκαίρι με κέφι, μουσική, ποτά, platters για τσίμπημα και πολλά πάρτι! Αυτό ωστόσο που κάνει το σημείο αυτό να ξεχωρίζει είναι ο μαγικός του χώρος στην παραλία. Μπορείς να καθίσεις να απολαύσεις το ποτό σου ακούγοντας τη θάλασσα ή αν είσαι ρομαντικός να απολαύσεις το cocktail σου με το ταίρι σου απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στις μοναδικές μαξιλάρες του.
(99006780) Αργάκα, επ. Πάφου. 

Fly Again Bar & Grill Restaurant 
Αν ψάχνεις για ένα μέρος, το οποίο να είναι δίπλα στη θάλασσα και να θυμίζει ειδυλλιακό, εξωτικό τοπίο, ιδανικός προορισμός ένας είναι: το Fly Again Bar & Grill Restaurant στην Αργάκα. Είναι ένα φιλόξενο, ατμοσφαιρικό μπαράκι εστιατόριο, το οποίο είναι ανοικτό καθημερινά σερβίροντας πρωινό, αλλά και φαγητό και ποτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό ωστόσο που κάνει το Fly Again να ξεχωρίζει είναι ο μαγικός του χώρος στην παραλία. Μπορείς να καθίσεις να απολαύσεις το φαγητό σου ακούγοντας τη θάλασσα ή αν είσαι ρομαντικός να απολαύσεις το cocktail σου στους υπέροχους καναπέδες με το ταίρι σου απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Η παραλία επίσης διαθέτει κρεβατάκια δωρεάν για τους επισκέπτες του χώρου.
(77772244) Γρίβα Διγενή 80, Αργάκα, επ. Πάφου. 

Sea you Beach bar
Το υπέροχο Sea you Beach bar που θα βρεις στην παραλία λουομένων "Πότιμα" στην Κισσόνεργα, αποτελεί μια όαση ηρεμίας! Έχει ξύλινα τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες στο γρασίδι, ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και φοινικές παντού. Περιβάλλον προσεγμένο και όμορφο, και την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Τι άλλο θέλεις για να περάσεις υπέροχα το καλοκαίρι σου;
(96234490) Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα, Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close