Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Από σήμερα θα τρώμε Χριστόφορο Πέσκια στο νέο εστιατόριο του Πρωταρά

Ετοιμάσου να απολαύσεις τις γεύσεις του πρωτοπόρου σεφ!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2021

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο, ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts με μεγάλη χαρά μας ανακοίνωσε το άνοιγμα του τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείου Atlantica Aqua Blue το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το όμορφο δασικό πάρκο Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 237 δωμάτια, με μοντέρνα χαρακτηριστικά και μεσογειακό στυλ με κύρια πηγή έμπνευσης τη Μεσόγειο και τη φύση, ενώ διαθέτει και 2 εστιατόρια, το εστιατόριο Vasilikos, όπου σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό και το εστιατόριο Elia, όπου θα απολαύσεις μεσημεριανό και βραδινό.

Μάλιστα, το εστιατόριο Elia, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κόννου 7 στον Πρωταρά (πάνω από την παραλία Μιμόζα), είναι ανοικτό στο κοινό που θέλει να το επισκεφθεί και να απολαύσει τις μεσογειακές γεύσεις του. 

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις πιάτα που συνδυάζουν περίτεχνα γεύσεις από την κυπριακή και ελληνική κουζίνα, μέσα από ένα μενού που φέρει την υπογραφή του σπουδαίου σεφ Χριστόφουρου Πέσκια. 

Ο σεφ εδώ έχει δημιουργήσει ένα a la carte μενού τόσο για εκείνους που θέλουν να τσιμπήσουν κάτι με ένα ούζο, ή ένα καλό κρασί όσο και γι’ αυτούς που έχουν τον χρόνο και τη διάθεση να δοκιμάσουν, να μοιραστούν πολλά και νόστιμα. 

Ο δε χώρος του είναι τόσο εκλεπτυσμένος και χαλαρός, συνάμα, με γήινα χρώματα και προσεγμένη διακόσμηση, που θα σε εντυπωσιάσει. 

(23 849980) Kόννου 7, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close