26-27 September 2024
Φεστιβαλ

Με δωρεάν μπίρα μας υποδέχεται φέτος το 2ο Λάρνακα Jazz Festival

Ένα διήμερο γεμάτο με μουσικές τζαζ στην Πλατεία Ζουχούρι

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2024

Δεύτερο Φεστιβάλ Τζαζ: Μια Γιορτή Μουσικής και Πολιτισμού

Με μεγάλη χαρά και προσμονή, ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του Δεύτερου Φεστιβάλ Τζαζ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 26 – 27 Σεπτεμβριου στη Πλατεια Ζουχουρι στη Λαρνακα. Μετά την επιτυχία του πρώτου φεστιβάλ, η φετινή διοργάνωση φιλοδοξεί να προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστικές μουσικές εμπειρίες, με συμμετοχές από κορυφαίους καλλιτέχνες της Κυπριακης και διεθνούς τζαζ σκηνής.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις που θα αναδείξουν την ποικιλομορφία και το βάθος της τζαζ μουσικής. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές ερμηνείες από καταξιωμένους μουσικούς, καθώς και να ανακαλύψουν νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ:

  • Ημέρα 1: Ανοίγουμε το φεστιβάλ με τον Βασιλη Ξενοπουλο , ο οποίος είναι μελος της αγγλικής τζαζ σκηνής με το πενταμελές σχήμα του που αποτελείται από καταξιωμενους Κυπριους μουσικους και συνεχιζει μια πρωτοποριακη μπαντα που αποτελειται από 10 οργανοπαικτες και 2 φωνες , Αλεξ Οικονομου και Alice Ayvazian οι οποιοι θα προσεγγίσουν τα Jazz Standards με λάτιν διάθεση υπό την διεύθυνση του Γιώργου Μορφίτη .
  • Ημέρα 2: Ανοίγει το πρόγραμμα η Charlotte Storer, μέλος της αγγλικής τζαζσκηνής , με πενταμελές σήμα και με φιλοξενούμενο τον κιθαρίστα Olaf Lansberg. Συνεχίζει ο Θάνος Σταυρίδης ( Ελλάδα) όπου με τους σπουδαίους συνεργάτες του θα μας χαρίσει ένα πρόγραμμα επηρεασμένο από την Balkan Jazz ενώ θα κλείσει τη βραδιά η Νοτιοαφρικανή Marguerita Freeks με το συγκρότημα της σε διεύθυνση Γιώργου Μορφίτη.

Το Δεύτερο Φεστιβάλ Τζαζ είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης ή την προηγούμενη εμπειρία τους με την τζαζ. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη μοναδική γιορτή μουσικής και πολιτισμού, η οποία υπόσχεται να γίνει το πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς.

>> Πέμπτη 26 – Παρασκευή 27 Σεπτεμβριου, Πλατεία Ζουχούρι, Λάρνακα.

jazz.png

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close