Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024
Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε μέτριους μέχρι ισχυρούς, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι πολύ ισχυρούς, 5 με 6 μποφόρ.
Η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, αρχικά στα δυτικά και αργότερα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε μέτριους μέχρι ισχυρούς, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι πολύ ισχυρούς, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και αρχικά τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να εξασθενίσουν αργότερα σε ασθενείς και τοπικά μεταβλητούς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Η νέα οδός Γλάδστωνος στη Λάρνακα, είναι... υπέροχη (εικόνες)
Τα έργα στην ανανεωμένη οδό, ολοκληρώνονται
Οι 10 προορισμοί στην Ευρώπη που κάνει ζέστη και τον χειμώνα - Ανάμεσά τους και η Κύπρος
Από τα Κανάρια νησιά μέχρι και τη Μαδέρα, δέκα μέρη της Ευρώπης που παραμένουν φωτεινά όταν ο υπόλοιπος χάρτης «παγώνει»
Διαμονή στα 13 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στον Πρωταρά που είναι ανοικτά ολόχρονα
Επιχειρήσεις που παραμένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο
Το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο ανοίγει πλήρως και επίσημα τις πύλες του
Πλησιάζει η πλήρης επίσημη έναρξη του μουσείου και ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Μουστάφα Μαντμπούλι ελπίζει ότι στην τελετή των εγκαινίων, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, θα παρευρεθούν πολυάριθμοι διεθνείς αρχηγοί κρατώ
Η Πετρολίνα διπλά βραβευμένη για “Αριστεία στη Συνεργασία” στα Cyprus Responsible Business Awards 2024
Αναγνώριση της διαχρονικής της συνεργασίας με την Europa Donna Κύπρου και το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου
Οι 20 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο
Αυτές είναι οι 20 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τους ντόπιους, όπως προέκυψαν από την έρευνα του Time Out
Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Όσοι ταξιδεύουν για τα Χριστούγεννα φαίνεται να αναζητούν λίγο χειμωνιάτικο ήλιο, σύμφωνα τουλάχιστον με την έρευνα της Kayak
«Κολλημένη» στα ψηλά η θερμοκρασία στην Κύπρο - Το σκηνικό του καιρού μέχρι και την Κυριακή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος παραλιακός πεζόδρομος της Κύπρου
Το νέο στέκι για εκατοντάδες άτομα καθημερινά, ντόπιους και επισκέπτες
ISTF 2025: Το Διεθνές Φεστιβάλ που τάραξε τα νερά του θαλάσσιου τουρισμού
Ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση τεράστιου βεληνεκούς στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 8 προορισμούς, με μόνο €22.87 (μόνο για σήμερα)
Ανάμεσα στους προορισμούς που συμμετέχουν στην προσφορά είναι μερικές από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις
H επόμενη αργία για φέτος... φέρνει ένα υπέροχο τετραήμερο!
Το επόμενο «καθαρό» τετραήμερο είναι τα Χριστούγεννα 2025