Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024
Το Cap St Georges Hotel & Resort έχει την μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει τον διάσημο σεφ Florian Berger από την Γερμανία στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου για ένα ακόμα φανταστικό Sky Stars Culinary event. Ο Florian ξεκίνησε το γαστρονομικό του ταξίδι στην Αυστρία με μια κλασική μαθητεία πριν ενταχθεί στο Hangar 7 στο Σάλτσμπουργκ, όπου τελειοποίησε τις δεξιότητές του υπό την καθοδήγηση των Roland Trettl και Eckart Witzigmann.
Με την επιθυμία να μάθει από τους καλύτερους, μετακόμισε στο Μόναχο για να εργαστεί στο διάσημο Tantris υπό τον Hans Haas. Το 2016, σε ηλικία μόλις 26 ετών, πραγματοποίησε το όνειρό του να ανοίξει το δικό του εστιατόριο στο Μόναχο.

Τον Φεβρουάριο του 2018, το εστιατόριό του, «Gabelspiel», απέσπασε το πρώτο του αστέρι Michelin, διάκριση που διατηρεί με υπερηφάνεια έκτοτε. Ο Florian είναι γνωστός για τη συγκέντρωσή του σε τοπικά και εποχικά υλικά, πάντα παρουσιασμένα με έναν εκλεπτυσμένο και απροσδόκητο τρόπο. Το μότο του, «Γνωστά επανερμηνευμένα – τίποτα δεν είναι αδύνατο – πρώτα η δημιουργικότητα και η ποιότητα», αποτυπώνει απόλυτα την προσέγγισή του στη μαγειρική. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις δημιουργίες ενός από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο.
Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τη μοναδική αυτή γαστρονομική βραδιά μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο 26 000 000 ή στέλνοντας email για κράτηση στο reservations@capstgeorges.com.
>> Σάββατο 28-Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, Cap St Georges Hotel & Resort, Πάφος.
Σχετικά
Το Tocayo παρουσιάζει τη νέα σειρά «Experimental Cocktails»
Καινοτομία, Σύγχρονη Μιξολογία και Culinary Ακρίβεια
Σεπτέμβριος στο Λατσί: χαλαρές μέρες, θάλασσα και ηλιοβασιλέματα στο Island Beach Bar
Το ημερολόγιο μπορεί να λέει ότι το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, αλλά στο Λατσί υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες που μοιάζουν ακριβώς με καλοκαίρι
Γνωστό ταβερνάκι στις 25 του μήνα θα σερβίρει το τελευταίο οφτό της σεζόν
Ωστόσο αφήνουν ένα μικρό teaser για τον χειμώνα, προαναγγέλλοντας πως κάτι καινούργιο «μαγειρεύεται»
Δεν έχεις ΙΔΕΑ τι έρχεται στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένα νέο all-day spot ετοιμάζεται να δώσει διαφορετικό ρυθμό στις εξόδους μας, μεταφέροντάς μας από το χαλαρό brunch μέχρι τα βραδινά drinks και τα DJ sets
27 ξεχωριστά μέρη για να βγεις στη Λευκωσία
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards.
Πάμε για "Brandy Sour" και πορτοκαλόπιτα στο καφενείο
Ένα απόγευμα στο καφενείο που θα θυμίζει Κυριακάτικο τραπέζι
Tripadvisor: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό
Η φετινή κατάταξη ταξιδεύει τον επισκέπτη γαστρονομικά από τη Νότια Αμερική και την Ασία έως την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς για breakfast και brunch στη Λεμεσό
Στεγασμένoς σε μια όμορφα αναπαλαιωμένη αστική στοά, συνδυάζει μοναδική αισθητική, δημιουργική κουζίνα και αυθεντική φιλοξενία!
Κυριακές με σούβλα, κλέφτικο και παραδοσιακές γεύσεις στο χωριό
Ετοιμάσου για εκδρομή και καλό φαγητό
Η (πιο) διάσημη Κοκόνα της Λευκωσίας, αποκτά αδερφάκι
Το δημοφιλές ghost kitchen brand ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο του spot στη Λεμεσό, φέρνοντας μαζί του τα θερμιδομετρημένα, σπιτικά γεύματα που αγαπήθηκαν στη Λευκωσία
Στο Κέντρο της Σταυρούλλας φτιάχνουμε παλουζέ και σουτζούκκο και απολαμβάνουμε τοπική κουζίνα
Στον Πολύστυπο σε μαθαίνουν να φτιάχνεις παλουζέ και σουτζούκκο
Η Λεμεσός απολαμβάνει το TIRAMISU SOU
Το μικρό brand στη Λεμεσό που φτιάχνει θεϊκό τιραμισού!