Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Cinéma Bar Limassol: Το νέο σημείο συνάντησης στην παλιά πόλη!

Με επίκεντρο την αυθεντικότητα και την ποιότητα, το ειδικά σχεδιασμένο μενού του Cinéma περιλαμβάνει ιδιαίτερα κοκτέιλ και εκλεκτό φαγητό που προορίζεται για sharing

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2024

Φιλοξενούμενο σε έναν παλιό, υπαίθριο κινηματογράφο στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, το Cinéma bar αναβιώνει τη μαγεία του παρελθόντος, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες ποτού και φαγητού. Ο χώρος μεταμορφώνεται με state-of-the-art 3D mapping projections που ζωντανεύουν τους τοίχους του παλιού σινεμά, δημιουργώντας μια multisensory εμπειρία που ενσωματώνει την τέχνη της τεχνολογίας με την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονού μπαρ.

night 2.jpg

Από την αρχή του, το cocktail bar κέρδισε τις εντυπώσεις, αναπνέοντας νέα ζωή στην παλιά πόλη της Λεμεσού και καθιστώντας το ένα από τα πιο περιζήτητα σημεία συνάντησης. Λειτουργώντας χωρίς κρατήσεις και με walk-in πολιτική, σας δίνει την ευκαιρία να το επισκεφτείτε αυθόρμητα, απολαμβάνοντας μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης.

cinema.jpg

Με επίκεντρο την αυθεντικότητα και την ποιότητα, το ειδικά σχεδιασμένο μενού του Cinéma περιλαμβάνει ιδιαίτερα κοκτέιλ και εκλεκτό φαγητό που προορίζεται για sharing. Η φιλοσοφία του μενού συνδυάζει μεσογειακές και ιαπωνικές γεύσεις, εστιάζοντας σε φρέσκα και εποχιακά υλικά. Κάθε πιάτο και κοκτέιλ έχει σχεδιαστεί με προσοχή, αναδεικνύοντας την ουσία των υλικών και προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που είναι τόσο αυθεντική όσο και αξέχαστη.

IMG_0098.jpg

night-1.jpg

Ο χώρος του Cinéma είναι διαμορφωμένος με μοντέρνες πινελιές που αντλούν έμπνευση από τον μινιμαλισμό και την ιαπωνική αισθητική, τιμώντας ταυτόχρονα το ιστορικό παρελθόν του παλιού σινεμά και της παλιάς πόλης. Το μπαρ και η υπαίθρια αυλή έχουν σχεδιαστεί με παιχνιδιάρικη διάθεση, προσφέροντας ποικιλία στην επιλογή καθισμάτων που καλύπτουν κάθε γούστο. Είτε αναζητάτε μια ήσυχη γωνιά για προσωπική ηρεμία με την παρέα σας, είτε θέλετε να βρίσκεστε ανάμεσα σε άλλες παρέες, θα βρείτε την τέλεια θέση ανάλογα με την διάθεση σας.

the-bride.jpg

NYstate.jpg

Ο σχεδιασμός του Cinéma είναι μια απόδειξη της απλότητας, της αρμονίας και της σύνδεσης με τη φύση, που συνδυάζεται αρμονικά με το συνολικό concept του χώρου. Το Cinéma Bar αποτελεί έναν σύγχρονο προορισμό που ενθαρρύνει τη συζήτηση, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και δημιουργεί κοινές εμπειρίες και απολαύσεις.

>> (99279947) Σερνταρ 1, Λεμεσός. Δ-Κ 18.00-01.00.
Facebook:
Cinema Limassol
Instagram:
cinemalimassol

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close