Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2024

Πρεμιέρα για την ταινία "Transformers One"
Η πρώτη πλήρως cg-animated ταινία του franchise, μας αφηγείται την άγνωστη ιστορία των Optimus Prime και Megatron. Πριν γίνουν ορκισμένοι εχθροί, ήταν φίλοι, δεμένοι σαν αδέρφια, και οι επιλογές τους άλλαξαν τη μοίρα του πλανήτη Cybertron για πάντα. Το "Transformers One" αποτελεί την όγδοη ταινία της σειράς ταινιών "Transformers", πρίκουελ των "Bumblebee" (2018) και "Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων" (2023) και την τρίτη ταινία της σειράς επανεκκίνησης. Με τις φωνές των: Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry, Keegan-Michael Key και Scarlett Johansson. Το φιλμ θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά με ελληνικούς υποτίτλους, όσο και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.
Πρεμιέρα: 19 Σεπτεμβρίου. Διάρκεια: 104'.
Rio Premier: Καθ 17: 30 και ΣΚ 10:45, 12:55, 15:10 (gr) / Καθ 17:30, 19:45, 22:00 και ΣΚ 10:45, 12:55, 15:10 (eng) / Καθ και ΣΚ 19.30 (open air/gr) / Καθ και ΣΚ 21.45 (open air/eng)
K-Cineplex Nicosia, Limassol, Larnaka: Καθ 17.25, 20.00 και ΣΚ 15:00 (gr) / Καθ 17.25, 20.00, 22.15 και ΣΚ 15.00 (eng) / Κ-Cineplex Kings Avenue: Καθ και ΣΚ 17.00 (eng) / ΣΚ 14.30 (gr)
Rio Limassol: Καθ 19.40 και ΣΚ 15.20, 17.30 (gr) / Καθ 22.00 και ΣΚ 15.20, 17.30 (eng)

Πρεμιέρα για την ταινία "Lee"
Η ταινία "Lee" της Ellen Kuras, αποτυπώνει την πορεία της Elizabeth 'Lee' Miller, η οποία από μοντέλο έγινε μια απ’ τις σημαντικότερες ανταποκρίτριες και φωτογράφους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Χάρη στο μοναδικό ταλέντο και το αχαλίνωτο πείσμα της κατάφερε να απαθανατίσει μερικές αξέχαστες εικόνες, μεταξύ των οποίων και μία φωτογραφία της ίδιας στο μπάνιο του Χίτλερ. Με πρωτοφανή κατανόηση και ενσυναίσθηση για τις γυναίκες και τα θύματα του πολέμου, οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν την ευθραυστότητα και τη φρίκη της ανθρώπινης εμπειρίας. Πρωτίστως όμως εκφράζουν μια ζωή αφιερωμένη στο κυνήγι της αλήθειας, για την οποία η Miller χρειάστηκε να πληρώσει ένα τεράστιο προσωπικό τίμημα, ερχόμενη αντιμέτωπη με το τραυματικό της παρελθόν. Μια ταινία ωδή στο έργο και τις προσωπικές θυσίες της εμβληματικής πολεμικής ανταποκρίτριας, την οποία υποδύεται η Kate Winslet, αλλά και στις τολμηρές γυναίκες που πάλεψαν για να κερδίσουν μια θέση σε ανδροκρατούμενους χώρους, αλλάζοντας τελικά τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο. Στο λαμπερό καστ συναντάμε επίσης τους: Alexander Skarsgård, Andy Samberg, Marion Cotillard, Andrea Riseborough και Josh O'Connor.
Πρεμιέρα: 19 Σεπτεμβρίου. Διάρκεια: 120'.
Κ-Cineplex Limassol, Nicosia, Larnaka: Καθ και ΣΚ 19.45, 22.15
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 19.45, 22.15
Σχετικά

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: O Χρυσός Λέων στον Τζιμ Τζάρμους - Όλοι οι νικητές
Η ταινία «Father Mother Sister Brother» του Τζιμ Τζάρμους κέρδισε Χρυσό Λέοντα, ενώ ο Μπένι Σάφντι απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Smashing Machine»

Το βράδυ της Κυριακής βλέπουμε σινεμά στην παραλία, κάτω από την πανσέληνο!
Πάρε μαξιλάρι και ζήσε τον κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια!

Αλλαγή ταινιών προβολής στον δωρεάν Υπαίθριο Κινηματογράφο της πρωτεύουσας
Με pop corn και μπουκάλια νερού για όλους

4 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι ανάλαφρες κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν ξανά με ιστορίες που αξίζει να δεις στη μεγάλη οθόνη

Πρεμιέρα για την ταινία "The Conjuring: Last Rites"
Κάθε ιστορία έχει ένα τέλος. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό

Πρεμιέρα για την ταινία "Caught Stealing"
Μια εκρηκτική μείξη δράσης, σασπένς και μαύρης κωμωδίας που αναδεικνύει μια άγνωστη πλευρά του Darren Aronofsky

Πρεμιέρα για την ταινία "The Bad Guys 2"
Οι αγαπημένοι μας εγκληματίες επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη και αυτή τη φορά έχουν… σοβαρό ανταγωνισμό!

Πρεμιέρα για την ταινία "Οι Άγριες Μέρες Μας"
Η πολυαναμενόμενη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Βασίλη Κεκάτου

Το Θέατρο Ριάλτο επαναρχίζει με υπαίθριες προβολές
Ταινίες γεμάτες πρωτοτυπία, τρυφερότητα και χιούμορ που εστιάζουν στις ανθρώπινες σχέσεις και την πολυπλοκότητα που τις χαρακτηρίζει σήμερα, θα μας προσφέρουν ευχάριστες κινηματογραφικές αποδράσεις

Υπαίθριος Κινηματογράφος στην καρδιά της πρωτεύουσας
Η μαγεία του σινεμά κάτω από τα αστέρια

Φεστιβάλ Βενετίας: Επτά λεπτά χειροκρότημα για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Η Έμμα Στόουν δάκρυσε από χαρά με τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.

Επίσημο τρέιλερ για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Έμα Στόουν
Απόψε η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου φιλμ από τον Έλληνα σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας