Cine News , Κινηματογράφος

Dexter: Original Sin – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της prequel σειράς

Ο Michael C. Hall επιστρέφει για να αφηγηθεί την ιστορία, ως η φωνή στο κεφάλι του νεαρού Dexter – Δείτε το trailer

Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2024

Οι θαυμαστές του Dexter αναμένουν εδώ και καιρό τη νέα σειρά prequel με τίτλο Dexter: Original Sin. Το Showtime κυκλοφόρησε ένα trailer και ανακοίνωσε ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου. Για την πρώτη σεζόν έχουν προγραμματιστεί δέκα επεισόδια, τα οποία θα είναι επίσης διαθέσιμα στο Paramount+ .

Δείτε το trailer

Οι Christian Slater, Patrick Gibson, Molly Brown, Patrick Dempsey, James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu, Reno Wilson και Sarah Michelle Gellar πρωταγωνιστούν στη σειρά prequel του Dexter, η οποία δείχνει τον νεαρό Dexter το 1991 και πώς ξεκίνησαν όλα. Πιο συγκεκριμένα, διαδραματίζεται στο Μαϊάμι του 1991 κι ακολουθεί τον Dexter (Patrick Gibson) καθώς μεταβαίνει από φοιτητής σε εκδικητικό κατά συρροή δολοφόνο. Όταν οι αιμοδιψείς ορμές του δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν, ο Dexter πρέπει να μάθει να διοχετεύει το εσωτερικό του σκοτάδι. Με την καθοδήγηση του πατέρα του, Χάρι (Κρίστιαν Σλέιτερ), υιοθετεί έναν Κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να τον βοηθήσει να βρει και να σκοτώσει ανθρώπους που αξίζουν να εξαλειφθούν από την κοινωνία χωρίς να μπει στο ραντάρ των αρχών επιβολής του νόμου. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για τον νεαρό Dexter, καθώς ξεκινά μια πρακτική άσκηση εγκληματολογίας στο αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι.

Ο βασικός πρωταγωνιστής του πρώτου Dexter, Michael C. Hall επιστρέφει για να αφηγηθεί την ιστορία, ως η φωνή στο κεφάλι του νεαρού Dexter.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close