2 November 2024
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Γιορτάζουμε το τέλος του τρύγου στο οινοποιείο Ζαμπάρτας

Μία υπέροχη γιορτή που θα εκτιμήσει κάθε οινόφιλος, αλλά και κάθε λάτρης της μουσική

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2024

Το Οινοποιείο Ζαμπάρτας μάς προσκαλεί στις 2 Νοεμβρίου να γιορτάσουμε το τέλος της εσοδείας. Μας καλεί να χαρούμε τα χρώματα του Φθινοπώρου με τη μουσική των Fuzz Buzz και την αυθεντική κυπριακή φωνή του Μιχάλη Τερλικκά, κάτω από την κληματαριά του Οινοποιείου.

Ο εμβληματικός Κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Ττερλίκκας ενώνει τις δυνάμεις του με τους εντυπωσιακούς τζαζ ρόκερ Fuzz Bus σε μια παράσταση που αποκαλούν «έξω που τα νερά μας». Αυτή η ξεχωριστή παράσταση περιλαμβάνει φρέσκες εκδοχές κυπριακών παραδοσιακών κομματιών όπως «Τρεις ελιές τζιαι μια ντομάτα», «Η Βράκα», «Ασιερόμπασμα» καθώς και λιγότερο γνωστά τραγούδια που ερμηνεύονται χωρίς κανένα από τα παραδοσιακά όργανα. Αντίθετα, το συγκρότημα χρησιμοποιεί ντραμς, μπάσο, κιθάρα και πλήκτρα. Πριν και μετά από την ξεχωριστή αυτή παράσταση, διάρκειας 1 ώρας, οι Fuzz Bus θα μας διασκεδάσουν με τη σύγχρονη Soul, Jazz & Funk μουσική τους.

M Terlikkas & Fuzz Bus.jpg

Στο μπαρ θα σερβίρονται ποικιλία κρασιών με το ποτήρι ή με τη φιάλη, οργανικό τσάι, κυπριακό ice-tea, νερό, ξηροί καρποί και πατατάκια.

Σε περίπτωση που πεινάσεις, θα υπάρχει food station.

Ας απολαύσουμε, ας χορέψουμε και ας χαλαρώσουμε, καθώς ο τρύγος έχει τελειώσει και οι εποχές αλλάζουν. Τα λέμε εκεί!

Ο χώρος είναι υπαίθριος. Εξ ου και προτείνονται άνετα παπούτσια και λεπτό σακάκι, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης, λόγω βροχής, τα χρήματα θα επιστραφούν.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 25€,- ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ζωντανή εμφάνιση από τον εμβληματικό Κύπριο τραγουδιστή Μιχάλη Τερλίκα και το ηλεκτρικό Fuzz Bus, κι ένα αναμνηστικό ποτήρι κρασιού.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 18€,- ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ζωντανή παράσταση από τον εμβληματικό Κύπριο τραγουδιστή Μιχάλη Τερλίκκα και το Fuzz Bus, χυμό και παιδικά παιχνίδια.

Mailchimp.png

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close