Bars & Clubs , News & Events

Ένα γνωστό μπαρ κάνει re-opening και πλέον σερβίρει φαγητό

Ένα μοναδικό αρχοντικό της Λευκωσίας που άλλαξε ταυτότητα

Δημοσιεύτηκε στις 01 Οκτωβρίου 2024

Το re-opening του Souvenir Social (Bar Souvenir), σηματοδοτεί την αρχή μίας νέας εποχής. Το μαγαζί που απέκτησε ένα πιο resto-bar ύφος, “ανοίγει τις καμάρες” του, κρεμάζει τα αγαλματάκια στους τοίχους, χαμηλώνει τα φώτα, κλείνει τις κουρτίνες και σας υποδέχεται σε έναν αισθησιακά σικάτο χώρο.

Σε μιαν από τις πιο πολυσυζητημένες λεωφόρους της Λευκωσίας παίρνει σάρκα και οστά ένα πρότζεκτ το οποίο είχε σαν στόχο να αναδείξει ένα υπέροχο κτίριο, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μοντέρνα ιστορία της λεωφόρου Μακαρίου.

Ένα μοναδικό αρχοντικό της Λευκωσίας το οποίο αποκαταστάθηκε αφήνοντας τη φυσική ομορφιά της αρχιτεκτονικής του να λάμψει, αναδεικνύοντας τις υπέροχες καμάρες, που κοσμούν τόσο τους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς του χώρους και ενισχύοντας την ιδιαίτερη αισθητική του με στοιχεία από ξύλο και μάρμαρο. Οι λιτές αφαιρετικές γραμμές, η αμφιθεατρική διαρρύθμιση, οι κάθετοι κήποι και η απρόσκοπτη θέα προς την αναβαθμισμένη και εντελώς ανανεωμένη λεωφόρο, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το Souvenir Social θα γίνει το νέο σας “στέκι”.

Ένα κτίριο που στην καρδιά του χτυπά η εστίαση από το 1989, δεν θα μπορούσε να προσφέρει τίποτα λιγότερο στο σήμερα από το πάθος για το καλό φαγητό!

Με τις πόρτες να ανοίγουν Τετάρτη με Παρασκευή στις 17:30 και το σαββατοκύριακο στις 10:30 το Souvenir Social είναι έτοιμο να προσφέρει καφέ, aperitivo, μία μεγάλη συλλογή από φυσικά κρασιά, καθώς και καλοεκτελέσμενες κλασικές προτάσεις όπως φρέσκες μακαρονάδες, steak και σπιτικά burgers. Τα σαββατοκύριακα παίρνουν μπρος στις 10:30 με πρωταγωνιστή τα pancakes, το club sandwich και το κυπριακό πιάτο της γιαγιάς με τα αυγά μάτια και το λουκάνικο.

Στο bar θα βρείτε δελεαστικά signature cocktails, να πλαισιώνονται από all time classics κι αγαπημένα αποστάγματα.
Ελάτε να γευτείτε τη διαφορά στο Souvenir Social
Επισκεφτείτε τον ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, όπου το καλό φαγητό και η καλή παρέα είναι πάντα στο μενού. Η κουζίνα μας είναι ανοιχτή και σας περιμένει.

Τετάρτη με Παρασκευή: 17:30 - 00:30
Σάββατο με Κυριακξ: 10:30 - 00:30.


Μπορείτε να βρείτε το Souvenir Social στο Facebook και στο Instagram.

Σας περιμένουμε στη Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 44, Λευκωσία. Τηλ. επικοινωνίας: 99 758 578.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close