Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Φέτος τα Χριστούγεννα πάμε στα Πολεμίδια

Με μια μοναδική χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη

Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2024

Ο Δήμος Πολεμιδιών ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του, καθώς φέτος σχεδιάζει να δημιουργήσει μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη, με κεντρικό σημείο τον πανέμορφο λόφο του Καλέ Βουνάρι. Ήδη, οι προετοιμασίες για την αναδιαμόρφωση του χώρου έχουν ξεκινήσει, με σκοπό να μεταμορφώσουν το τοπίο σε έναν μαγευτικό χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους.

Η διοργάνωση θα διαρκέσει αρκετές μέρες, προσφέροντας στους επισκέπτες μία ολοκληρωμένη εορταστική εμπειρία που θα συνδυάζει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την τοπική παράδοση και την ψυχαγωγία.

Στην Παραμυθούπολη θα φιλοξενούνται Christmas markets, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε στολισμένους πάγκους και περίπτερα γεμάτα με εορταστικά είδη, χειροποίητες κατασκευές, παραδοσιακά δώρα και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης υπάρχουν σκέψεις να περιλαμβάνονται ποικιλία από δραστηριότητες και παιχνίδια, όπως καρουζέλ, τρενάκια, φουσκωτά και διαδραστικές γωνιές, που θα χαρίσουν αμέτρητες στιγμές χαράς και διασκέδασης στα παιδιά. Παράλληλα, θα υπάρχουν χώροι αφιερωμένοι σε φαγητό και ποτό, με τοπικές γεύσεις και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα, αλλά και ζεστό κρασί για τους μεγάλους επισκέπτες.

Ένα από τα βασικά στοιχεία που θα ξεχωρίσουν στη φετινή Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη των Πολεμιδιών θα είναι η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, ο οποίος θα περιμένει τα παιδιά στο στολισμένο σπιτάκι του, έτοιμος να ακούσει τις ευχές τους και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Η μαγική του παρουσία αναμένεται να σκορπίσει χαμόγελα και να γεμίσει τις καρδιές όλων με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Με την αναδιαμόρφωση του χώρου και τον πλούσιο στολισμό, ο λόφος του Καλέ Βουνάρι αναμένεται να μετατραπεί σε ένα «χριστουγεννιάτικο χωριό», γεμάτο φως, χρώμα και εορταστική διάθεση.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανές μουσικές παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα, χορευτικές επιδείξεις και καλλιτεχνικές συμμετοχές από τοπικούς καλλιτέχνες και πολιτιστικούς συλλόγους, οι οποίοι θα προσφέρουν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Παραμυθούπολης.

Μείνετε συντονισμένοι για εκτενέστερο ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες, καθώς θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες έναρξης, το ωράριο λειτουργίας και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Το σίγουρο είναι ότι τα φετινά Χριστούγεννα στα Πολεμίδια θα είναι πιο λαμπερά και παραμυθένια από ποτέ!

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close