Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα ονειρικό μέρος, για ξεχωριστή διαμονή, στην ορεινή Κύπρο!

Από τα πιο ακριβά στον κόσμο, το χαβιάρι της Τριμίκλινης προσφέρεται σε ξύλινα σπιτάκια με σπα, δίπλα στη λίμνη…

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2021

Σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε όλοι να επιστρέψουμε στη (διαφορετική πλέον) ρουτίνα μας, και αν είσαι από αυτούς που θέλουν να απολαύσουν λίγες ακόμα μέρες διακοπών στην Κύπρο, σίγουρα μπήκες ήδη στη διαδικασία αναζήτησης διαμονής σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και χώρους που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα.

Πιο κάτα σού προτείνουμε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, το Land of Dreams, με τα υπέροχα ξύλινα σπιτάκια στην Τριμίκλινη, όπου έχεις πολλά να δεις, να κάνεις και να απολαύσεις! 

Το «The Land of Dreams» αποτελεί ίσως τον μοναδικό στο είδος του πολυχώρο που συνδυάζει τόσες πολλές εμπειρίες μαζί – γι’ αυτό και το 2016 βραβεύτηκε από την ΟΕΒ με το βραβείο καινοτομίας.

Αν επιλέξεις να μείνεις σε ένα από τα ξύλινα σπιτάκια, μια τυπική σου μέρα θα περιλαμβάνει τα εξής: Θα ψαρέψεις σε μια από τις δύο λίμνες που βρίσκονται στον χώρο, θα κάνεις περιπάτους μέσα στο περιβόλι, θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς αγναντεύοντας την εξαιρετική φύση.

Ανά περιόδους διοργανώνονται και διάφορες εκδηλώσεις για τους επισκέπτες.

ΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ...
Αξίζει να σημειώσουμε πως η υδατοδεξαμενή που υπάρχει στον χώρο του «The Land of Dreams» δημιουργήθηκε το 2008 και είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική υδατοδεξαμένη (μικρός υδατοφράκτης) που υπάρχει στην Κύπρο, χωρητικότητας 7.000 κυβικών μέτρων. Η γεωργική έκταση περιλαμβάνει δέντρα όπως βερικοκιές, δαμασκηνιές, ροδακινιές κ.ά.

Στο «The Land of Dreams» θα συναντήσεις κυρίως οικογένειες με παιδιά, αλλά και άτομα που αγαπάνε τη φύση και τον αγροτικό τρόπο ζωής. Λόγω της παραγωγής χαβιαριού, θα δεις πολλές οικογένειες –και όχι μόνο– με καταγωγή από τη Ρωσία.

Τι θα φας
Η λίμνη, η οποία φιλοξενεί κυρίως πέστροφες, κυπρίνους και φυσικά τον περίφημο οξύρρυγχο, σε περιμένει για ψάρεμα. Εκεί, ό,τι ψαρέψεις μαγειρεύεται την ίδια ώρα και το δοκιμάζεις. Παράλληλα, στο «The Land of Dreams» θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς και το διάσημο κυπριακό χαβιάρι οξύρρυγχου που παράγεται εκεί από τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, Ανδρέα Χριστοφή. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, μπορείς να παρακολουθήσεις και masterclass για το πώς να φτιάξεις χαβιάρι με ψάρι της επιλογής σου, από τον ιδιοκτήτη, που ειδικεύεται σε αυτό.

ΚΟΣΤΟΣ: Ο χώρος διαθέτει ξύλινα σπιτάκια στα οποία μπορεί κάποιος να διανυκτερεύσει για μία ή περισσότερες ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, επειδή το «The Land of Dreams» διατηρεί το προφίλ του private vacation, οι κρατήσεις, το κόστος και το πρόγραμμα των διακοπών γίνονται έπειτα από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και διαμορφώνονται βάσει των αναγκών του κάθε πελάτη.

ΙΝFO: Τριμίκλινη, τηλ. 99515497, www.thelandofdreamscy.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close