Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2024
Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς επιστρέφουν για 19η χρονιά επιβραβεύοντας τις γυναίκες που μέσα από την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα και το ταλέντο τους αποτελούν πρότυπο και καθρεφτίζουν τα ιδανικά της κυπριακής κοινωνίας.
Τα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Το φετινό concept εξυμνεί τη γυναικεία ανθεκτικότητα. Με αφορμή τα 50 χρόνια Τουρκικής Εισβολής και Κατοχής, η τελετή απονομής δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Προσεγγίζουμε το θέμα από ανθρωπιστική και πολιτιστική άποψη και μέσα από το concept της τελετής, αναγνωρίζουμε γυναίκες που ενέπνευσαν άλλους με το θάρρος και τη δύναμή τους, αγγίζουμε διάφορες πτυχές της γυναίκας που αγωνίζεται και αντιστέκεται, καθώς και τα επακόλουθα μιας εισβολής. Η ανθεκτικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που συχνά συνδέεται με τη δύναμη και το θάρρος αφού είναι η ικανότητα να ανακάμπτεις γρήγορα από δύσκολες καταστάσεις και να συνεχίζεις παρά τα όποια εμπόδια. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, οι γυναίκες αντιμετώπισαν πολλές αντιξοότητες αλλά τις ξεπέρασαν για να επιμείνουν και να ευδοκιμήσουν.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

Επί σκηνής θα δούμε και γνωστούς καλλιτέχνες όπως την Μελίνα Ασλανίδου, την Ευρυδίκη, τον Λούκα Γιώρκα και τον Αλεξ Παναγή καθώς και τις νεαρές Κύπριες, Μαρίνα Βερζανλή και Άντρεα Γρηγορίου.

Ο καταξιωμένος Μανώλης Μητσιάς θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στη Κύπρο το νέο τραγούδι του για την Αμμόχωστο σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους.

Στην ενότητα του θεσμού “Νέο ταλέντο”, όπου παραχωρούμε τη σκηνή σε ένα νεαρό κορίτσι που κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, φιλοξενούμε φέτος τη Σίλια Καψής.


Για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε αύριο, 18 Σεπτεμβρίου την www.soldouttickets.com.cy ή επικοινωνήστε στο 70007705.
Τιμή εισιτηρίων:
Πλατεία: €55 / Εξώστης: €35.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX
ΧΟΡΗΓΟΣ FASHION & JEWELLERY DESIGNER: ANSWEAR.CY
ΧΟΡΗΓΟΙ: LEXUS CYPRUS, BEAUTYLINE, KERASTASE, WHISPERRING ANGEL, SPLENDID EVENTS, COSMETIC DERMA MEDICINE
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN
OFFICIAL TICKETING PARTNER: SoldOut Tickets
Σχετικά
Η Cyta παρέδωσε δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους νικητές των Cyta & soeasy Rewards
Χαμόγελα, ενθουσιασμός και… ηλεκτρική ενέργεια!
Διάσημο νησί της Ιταλίας βάζει κανόνες στους τουρίστες από το επόμενο καλοκαίρι
Αλλαγές αφορούν ήδη και τους ξεναγούς που πρέπει να χρησιμοποιούν ασύρματα ακουστικά και όχι μεγάφωνα
Η Cyprus Airways ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε ρομαντικούς προορισμούς
Ταξίδια για δύο με έκπτωση από την Cyprus Airways
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου
12 πολυτελή ξενοδοχεία και ισάριθμες εμπειρίες για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιορτάστε τον έρωτα
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις από €14.99 σε 12 προορισμούς
Ετοιμάσου να οργανώσεις ένα city break της τελευταίας στιγμής ή ένα χαλαρό χειμωνιάτικο ταξίδι,
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού