Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2024
Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς επιστρέφουν για 19η χρονιά επιβραβεύοντας τις γυναίκες που μέσα από την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα και το ταλέντο τους αποτελούν πρότυπο και καθρεφτίζουν τα ιδανικά της κυπριακής κοινωνίας.
Τα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Το φετινό concept εξυμνεί τη γυναικεία ανθεκτικότητα. Με αφορμή τα 50 χρόνια Τουρκικής Εισβολής και Κατοχής, η τελετή απονομής δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Προσεγγίζουμε το θέμα από ανθρωπιστική και πολιτιστική άποψη και μέσα από το concept της τελετής, αναγνωρίζουμε γυναίκες που ενέπνευσαν άλλους με το θάρρος και τη δύναμή τους, αγγίζουμε διάφορες πτυχές της γυναίκας που αγωνίζεται και αντιστέκεται, καθώς και τα επακόλουθα μιας εισβολής. Η ανθεκτικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που συχνά συνδέεται με τη δύναμη και το θάρρος αφού είναι η ικανότητα να ανακάμπτεις γρήγορα από δύσκολες καταστάσεις και να συνεχίζεις παρά τα όποια εμπόδια. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, οι γυναίκες αντιμετώπισαν πολλές αντιξοότητες αλλά τις ξεπέρασαν για να επιμείνουν και να ευδοκιμήσουν.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

Επί σκηνής θα δούμε και γνωστούς καλλιτέχνες όπως την Μελίνα Ασλανίδου, την Ευρυδίκη, τον Λούκα Γιώρκα και τον Αλεξ Παναγή καθώς και τις νεαρές Κύπριες, Μαρίνα Βερζανλή και Άντρεα Γρηγορίου.

Ο καταξιωμένος Μανώλης Μητσιάς θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στη Κύπρο το νέο τραγούδι του για την Αμμόχωστο σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους.

Στην ενότητα του θεσμού “Νέο ταλέντο”, όπου παραχωρούμε τη σκηνή σε ένα νεαρό κορίτσι που κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, φιλοξενούμε φέτος τη Σίλια Καψής.


Για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε αύριο, 18 Σεπτεμβρίου την www.soldouttickets.com.cy ή επικοινωνήστε στο 70007705.
Τιμή εισιτηρίων:
Πλατεία: €55 / Εξώστης: €35.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX
ΧΟΡΗΓΟΣ FASHION & JEWELLERY DESIGNER: ANSWEAR.CY
ΧΟΡΗΓΟΙ: LEXUS CYPRUS, BEAUTYLINE, KERASTASE, WHISPERRING ANGEL, SPLENDID EVENTS, COSMETIC DERMA MEDICINE
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN
OFFICIAL TICKETING PARTNER: SoldOut Tickets
Σχετικά
«ΚΥΠΡΙΑ 2026»: Αυτά είναι τα 17 φεστιβάλ που παίρνουν το «πράσινο φως» για χρηματοδότηση
Το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Προγράμματος «ΚΥΠΡΙΑ 2026» για τη χρηματοδότηση φεστιβάλ τεχνών που θα πραγματοποιηθούν το 2026
Η νέα λειτουργία στο Instagram: Τι άλλαξε στα DMs
Πώς λειτουργεί - Πρόκειται για έναν νέο τρόπο για να μοιράζονται οι χρήστες τις στιγμές τους
Το «La Casa de Papel» επιστρέφει - «Η επανάσταση δεν τελείωσε ακόμη»
«Tο επόμενο σχέδιο είναι ήδη σε κίνηση» αναφέρει χαρακτηριστικά η Netflix
Το ENAVSMA γέμισε το Amyth of Nicosia με γεύσεις και μουσική
Ένα βράδυ γεμάτο λάμψη και ξεχωριστές στιγμές για καλό σκοπό
The Outdoor Adventure Show 2026 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Nicosia Mall
Το The Outdoor Adventure Show 2026, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Μαΐου στον εξωτερικό χώρο του 1ου ορόφου του Nicosia Mall
My Mall Limassol: 17 χρόνια μαζί – και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά!
Το My Mall Limassol γιορτάζει φέτος τα 17 του χρόνια και προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει σε έναν μοναδικό διαγωνισμό που χαρίζει την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης στην Αθήνα!
Το Boat & Sea Expo Μετέτρεψε τη Μαρίνα Αγίας Νάπας στο Απόλυτο Θαλάσσιο Event της Χρονιάς
Με τεράστια επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε το πρώτο Boat & Sea Expo, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Μαΐου στην εμβληματική Ayia Napa Marina.
Το Minthis Golf Club αναβαθμίζει την εμπειρία του golf στην Κύπρο
Εισάγει την προηγμένη τεχνολογία TrackMan™
To νέο ξενοδοχείο-κόσμημα που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στο νησί
NALU Latchi – Leonardo Limited Edition: Η νέα beachfront εμπειρία φιλοξενίας που έρχεται στην Κύπρο
Αυτές είναι οι τιμές για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας φέτος
Πόσα θα μας στοιχίσουν οι βουτιές στην πισίνα του Λέλλου
Αίθριος σήμερα ο καιρός με ισχυρούς ανέμους και σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού