Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα υπέροχο εστιατόριο για δείπνο με θέα το (αποθεωτικό) ηλιοβασίλεμα

Τρώμε καλό φαγητό και απολαμβάνουμε το ηλιοβασίλεμα

Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2021

Ένα εστιατόριο που σερβίρει καλό φαγητό, μαζί με υπέροχη θέα που γίνεται ακόμα καλύτερη την ώρα του ηλιοβασιλέματος και κάνει την εμπειρία σωστό ρομάντζο, γίνεται η ιδανική πρόταση για να αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο! 

Ο λόγος για το εστιατόριο Immenso, το οποίο βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, εντός του πολυτελούς MadeForTwo, Amavi Hotel στην Πάφο. Εδώ λοιπόν δεν θα απολαύσεις μόνο Asian fusion κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin, chef Theodor Falser, αλλά και τη μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος. 

Στο μενού του Immenso πρωταγωνιστεί η σύγχρονη fusion κουζίνα βρίσκεται και συνδυάζεται με την κουζίνα Nikkei, εμπνευσμένη από τα ταξίδια του Falser στην Ασία και τη Λατινική Αμερική.

"Η κουζίνα Nikkei είναι μια εκλεκτική κουζίνα εμπνευσμένη από ασιατικές τεχνικές με υλικά της Νότιας Αμερικής - πολύ νόστιμη, πολύ πικάντικη και πολύχρωμη", αναφέρει φανερά ενθουσιασμένος ο Falser.

«Μια από τις καλύτερες πινελιές μας στο Immenso, είναι η σχάρα Robata όπου μαγειρεύουμε όλα τα θαλασσινά μας και όλα τα κρέατά μας με κάρβουνο», συμπληρώνει ο κορυφαίος σεφ! 

Όσο για τα γλυκά, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν γευστικά ασιατικά επιδόρπια, φτιαγμένα με ευρωπαϊκές τεχνικές και νοτιοαμερικανικές γεύσεις.

Συστήνεται κράτηση αρκετές μέρες πριν.

INFO (26522500) Λεωφ. Ποσειδώνος 22, Πάφος. Τρ-Σ 19.00-22.00. Επικοινωνείτε απ’ ευθείας με το ξενοδοχείο για τυχόν αλλαγές στις μέρες και ώρες λειτουργίας του εστιατορίου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close