Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2024
Στις 20 Οκτωβρίου 2024, από τις 17:00 έως τις 21:00, σας περιμένουμε στην πλατεία Μάριου Τόκα, στον Ύψωνα, για μια βραδιά γεμάτη φαγητό, τέχνη και δραστηριότητες χειροτεχνίας για όλες τις ηλικίες. Το Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ Δήμου Κουρίου θα είναι μια κοινοτική εκδήλωση γεμάτη συναρπαστικά πράγματα για να δείτε, να δοκιμάσετε και να γευτείτε!
Χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ, το φεστιβάλ αυτό είναι επίσης μια ευκαιρία να δείτε πώς το πρόγραμμα PITCH έχει επιδράσει θετικά στην κοινότητά μας μέσα από εκατοντάδες ώρες εκπαιδευτικών και κοινωνικών δράσεων κατά το 2023-24.
Το φεστιβάλ θα προσφέρει:
Μάρκετ τροφίμων: Νόστιμα πιάτα από διάφορες κουζίνες.
Διαδραστικές τέχνες για παιδιά: Εξερεύνηση του πολιτισμού μέσα από το θέατρο, τη μουσικοαφήγηση και ζωγραφική προσώπου.
Εργαστήρια: Δωρεάν εργαστήρια χειροτεχνίας και μουσικής και ζωντανές επιδείξεις μαγειρικής και χειροτεχνίας.
Παραστάσεις: καλλιτεχνικές παρεμβάσεις χορού, μουσικής και ποίησης.
Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν! Πρόκειται για μια κοινοτική γιορτή, ανοιχτή σε όλους, χωρίς κόστος συμμετοχής. Φέρτε λοιπόν τους φίλους, την οικογένεια και τους γείτονές σας!
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας email: kyriaki.chatzipanagiotou@csicy.com ή τηλεφωνήστε μας στο: 99102722
Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Κουρίου και το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (CSI), και υποστηρίζεται από τις Διαπολιτισμικές Πόλεις (Συμβούλιο της Ευρώπης), και το Kourion2030!
Ιστοσελίδα PITCH: https://pitch-eu.eu/
>> Κυριακή 20 Οκτωβρίου, πλατεία Μάριου Τόκα, Ύψωνας, 17:00-21:00.
Σχετικά
Η Γειτονιά του Σίνε Βόλος... επιστρέφει στη Λεμεσό
Ένα διαθεματικό πρόγραμμα δράσεων, συναντήσεων και προβολών που αναδεικνύει τη συλλογική μνήμη και τη ζωντανή πολιτιστική δυναμική της γειτονιάς αυτής.
Τα 13 παραδοσιακά φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το weekend
Οι γιορτές αφιερωμένες στη ζιβανία, στον παλουζέ, στο κολότζι, στο μόσφιλο, στο παραγεμωστό και το κρασί
20 φεστιβάλ που θα απολαύσουμε αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Το νήσι γεμίζει με χρώματα, γεύσεις, μουσική και παράδοση
10+1 παραδοσιακά φεστιβάλ που θα μας φέρουν κοντά στις ρίζες μας αυτό το σαββατοκύριακο
Η Κύπρος γιορτάζει την παράδοση με άρωμα φθινοπώρου
Όλα όσα θα γίνουν στο φετινό και 7ο Φεστιβάλ Μοσφίλου
Με κυπριακά εδέσματα, μουσική και χορός
Σ' αυτό το φεστιβάλ θα απολαύσεις παλουζέ, χαλλούμι, τραχανά, αναρή, ψωμί και κουλούρι ψημένα στον ξυλόφουρνο!
Έρχεται το 1ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Άλασσας «Στης Παράδοσης τα Μονοπάθκια»
Όλα όσα θα γίνουν στο 3ο Φεστιβάλ Κυπριακής Παράδοσης στη Λεμεσό
Μια εκδήλωση γεμάτη παράδοση, γνώση και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια — με δωρεάν είσοδο και κεράσματα για όλους!
Old Strovolos Christmas Alley: Το φαντασμαγορικό street festival που αναβιώνει τον Παλιό Στρόβολο
Πάμε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων στους δρόμους της Λευκωσίας
Όλα όσα θα γίνουν στο φετινό Φεστιβάλ Παράδοσης «Τ’ Άη Δημητριού»
Με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, φαγητό και ποτό
Σ' αυτό το φεστιβάλ θα απολαύσουμε δωρεάν παραγεμωστό, ζεστό τραχανά και κρασί
Το μικρό χωριό της επαρχίας Λευκωσίας μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε το εκλεκτό τους πιάτο
Εικόνες από την 1η Γιορτή Κυπριακής Αγελάδας στο Ακρωτήρι
Μια γιορτή που έθεσε τις βάσεις για να γίνει θεσμός
Οι Αγίοι Τριμιθιάς ετοιμάζονται για το 2ο Ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Εδεσμάτων
Μια γιορτή αφιερωμένη στην κυπριακή παράδοση, τη γεύση και τη μουσική, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, δραστηριότητες για παιδιά, παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια, φαγητό και ποτό!