Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κάθε Παρασκευή βράδυ διασκεδάζουμε με Γιώργο Σταματάρη και Φλώρα Κωνσταντίνου στην Παλαιά Ελιά

Η εβδομάδα μας κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2024

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου μας βρίσκει ξανά πίσω στην κανονικότητα. Επιστροφή στην πόλη, στην καθημερινότητα αναζητώντας μικρές ανάσες εντός αστικών κέντρων για διασκέδαση και χαλάρωση.

Η Παλαιά Ελιά, ένα δημοφιλές μαγαζί της Λευκωσίας που μας κράτησε συντροφιά ολόκληρο το καλοκαίρι στην πανέμορφη αυλή του υπόσχεται και αυτή την εποχή να μας κρατήσει συντροφιά και να μας ψυχαγωγήσει.

Έτσι, το υποψήφιο εστιατόριο στην Κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα των Cyprus Eating Awards 2024, Παλαιά Ελιά, μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν που είχε λατρέψει η Λευκωσία, ο Γιώργος Σταματάρης και η Φλώρα Κωνσταντίνου επιστρέφουν και μας παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια.

Κάθε βράδυ Παρασκευής θα απολαύσεις ένα ανεβαστικό ρεπερτόριο από τις φωνές του Γιώργου και της Φλώρας με διαχρονικά τραγούδια και επιτυχίες που αγαπάμε και σιγοτραγουδάμε. Μία όμορφη στιγμή, ξεχωριστή και χαλαρή για να κλείσει μία κουραστική και γεμάτη υποχρεώσεις εβδομάδας.

Η Παλαιά Ελιά που πέραν του καλού φαγητού, του υψηλού γούστου και της καλής αισθητική αγαπάει και το καλό ελληνικό τραγούδι θέλει να μας προσφέρει το καλύτερο δυνατό μουσικό πρόγραμμα. Γι' αυτό επέλεξε να έχει στο ψυχαγωγικό της μέρος τον καταξιωμένο Κύπριο τραγουδιστή Γιώργο Σταματάρη, έναν από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές της γενιάς του αλλά και την ταλαντούχα τραγουδίστρια Φλώρα Κωνσταντίνου. Μαζί του ένας από τους πιο εξελίξιμους και ανερχόμενους τραγουδιστές που θα αγαπήσεις, ο Στέφανος Χατζηγιώρκας.

Στη σκηνή, μαζί τους και μια εξαιρετική ομάδα μουσικών: Νεόφυτος Νεοφύτου (πιάνο – πλήκτρα – Επιμέλεια Προγράμματος), Στέφανος Χ”Γιώρκας (Τραγούδι – Κιθάρα - Μπουζούκι) Ξένιος Παπασωφρονίου (μπάσο), Ευγένιος Αναγιωτός (ηλεκτρονικά τύμπανα) και DJ Stavros.

Το μουσικό σχήμα της Παλαιάς Ελιάς παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με εκπληκτική χημεία μεταξύ των συντελεστών που περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα βιώσεις μία ξεχωριστή εμπειρία τις Παρασκευές μαζί με καλό φηγητό, κοκτέιλ και ποτά. Ταυτόχρονα, στη μουσική διασκέδαση του κοινού συμμετέχει και ο DJ Stavros με ανεβαστικό πρόγραμμα.

Κάθε Παρασκευή, αυτό το φθινόπωρο η αγαπημένη μας Παλαιά Ελιά συνεχίζει να είναι το ιδανικό στέκι για καλό φαγητό με την παρέα και γίνεται σημείο συνάντησης και ποιοτικής διασκέδασης στη Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close