Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2014
O ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτεί και το άνοιγμα του θερινού εστιατορίου του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, Pergola Grill & Bar!
Το αγαπημένο μας εστιατόριο το οποίο μας χάρισε μοναδικές στιγμές γευσιγνωσίας τα προηγούμενα 2 χρόνια, επιστρέφει δυναμικά με πλήρως ανανεωμένο μενού για να ομορφύνει τις μέρες μας αλλά και τα βράδια μας.
Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορείτε να απολαύστε δροσερά κοκτέιλ και δελεαστικά σνακ δίπλα στη μαγευτική πισίνα. Το νέο καλοκαιρινό μενού σίγουρα θα καταπλήξει και θα ενθουσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, αφού προσφέρει μία πλούσια επιλογή από γευστικά πιάτα σε προσιτές τιμές. Δοκιμάστε δροσερές σαλάτες με κατσικίσιο τυρί, παρμεζάνα ή γαρίδες, κυρίως πιάτα όπως το πασίγνωστο Hilton burger, χοιρινό κοντοσούβλι και θεσπέσιες μακαρονάδες καθώς και ποικιλία κρεατικών για δύο άτομα.
Το απόγευμα συνοδέψτε τον καφέ σας με ένα "γλυκό πειρασμό" όπως παρφέ άσπρης σοκολάτας, πανακότα με ινδοκάρυδο ή και λαχταριστά παγωτά.
Τα βράδια το Pergola μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο και ρομαντικό εστιατόριο προσφέροντας διάφορες επιλογές με ιδιαίτερη έμφαση στα είδη σχάρας. Μεταξύ άλλων, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κρύα σούπα Gazpacho, φρέσκο φιλέτο λαβράκι, τρυφερά αρνίσια παϊδάκια, και γευστικότατα και ζουμερά steaks. Επίσης, το Pergola προσφέρει μια μεγάλη και περιεκτική λίστα κρασιών και ποτών για να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
Pergola Grill & Bar, μιά όαση στην καρδιά της Λευκωσίας!
Σχετικά
Φιλανθρωπικό γλέντι στη Λεμεσό με «επίτιμους σερβιτόρους»
Δίνουμε ραντεβού για καλό σκοπό
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Το νέο Kawacom’s στεγάζεται στο Karyatides Building, στην οδό Αθηνών 176
Το θαλασσινό εστιατόριο, με τη μαγική θέα, ανοίγει ξανά τις πόρτες του
Μία δοκιμασμένη ψαροταβέρνα στον Πρωταρά, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα
10 εστιατόρια και ταβέρνες με θαλασσινά, για την Καθαρά Δευτέρα
Για να κλείσεις θέση από νωρίς
1+1 δωρεάν pasta για να γιορτάσεις τον έρωτα!
Όποιο κι αν είναι το ταίρι σου, ο Άγιος Βαλεντίνος θα είναι φέτος λαχταριστός
Ο διάσημος chef Jeffrey Hoffens στήνει ξανά τη φουκού του στο κέντρο
Και ετοιμάζει ζουμερά στέικ που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις
Wine Pairing Dinner στο Tocayo, με ένα υπέροχο μενού διά χειρός Andrew Tzo
Ένα ταξίδι στη Barossa Valley… χωρίς να φύγεις από την Κύπρο
Μία μοναδική βραδιά wine pairing στο Barlic’s με κρασιά του Argyrides Winery
Στο Barlic’s της Χλόης Σταύρου θα ζήσεις μια ιδιαίτερη οινική εμπειρία, αφιερωμένη στα κρασιά του Argyrides Winery από τη Βάσα Κοιλανίου
Αυτοί είναι οι 2 νέοι λόγοι για να επισκεφθείτε την Ξυλοφάγου!
Τα δυο παγκόσμια brand που μόλις προσγειώθηκαν στην περιοχή
Ένας έρωτας… σε κουτί σοκολάτας
Και όχι όποιας κι όποιας σοκολάτας, αλλά premium σοκολάτας από το Yolanda’s Chocolatiers