Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2024
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στα δυτικά. Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή. Από την Παρασκευή, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και στα δυτικά μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στα δυτικά. Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Ο Στρόβολος ανοίγει το Δημοτικό Μέγαρο για το κοινό (λόγω ζέστης)
Ανοικτός για χρήση από το κοινό, κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Το νέο, ειδυλλιακό resort της Αγίας Νάπας είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του
Ένα premium adults-only καταφύγιο, όπου η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική συναντά τη φυσική ομορφιά της Αγίας Νάπας.

Ανακαλύψαμε το νέο glamping spot, ένα κρυμμένο μέρος, για ήρεμη διαμονή μέσα στη φύση, με φόντο τη θάλασσα
Το απόλυτο hideaway στην Κύπρο

Αν είσαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου, αυτό σε αφορά!
Κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Αγίας Νάπας

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση υποτροφιών από το ENAVSMA Foundation
Νέα ημερομηνία η 1η Αυγούστου

Travel + Leisure: Tο No 1 νησί στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι ελληνικό
Με λευκά χωριά και απέραντες αμμουδιές


Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη

H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 υπέροχους προορισμούς, με τιμές από €16.99 (μόνο για 2 μέρες)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο

Οι 155+ προορισμοί που μπορείς να ταξιδέψεις από και προς Κύπρο το φετινό καλοκαίρι
Όλα τα δρομολόγια που εκτελούνται από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου