Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2014
Το Γερμανικό Πολιτιστικό Ινστιτούτο Γκαίτε ανακοινώνει την έναρξη των εντατικών καλοκαιρινών του μαθημάτων για ενήλικες και νεαρούς που ενδιαφέρονται να μάθουν Γερμανικά. Παιδιά, νεαροί και ενήλικες θα μπορούν να μάθουν Γερμανικά σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε μικρά τμήματα και με άρτια εκπαιδευμένους καθηγητές που στην πλειοψηφία τους έχουν τη Γερμανική γλώσσα ως μητρική.
Οι αίθουσες διδασκαλίας του είναι κλιματιζόμενες και τρεις από αυτές είναι εξοπλισμένες με τον τελευταίας τεχνολογίας στον τομέα της διδασκαλίας, διαδραστικό πίνακα.
Μια πολύ καλή ευκαιρία ιδιαίτερα για νεαρούς Κύπριους που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στη Γερμανία ή για νέους εργαζόμενους που εξετάζουν το ενδεχόμενο εξεύρεσης εργασίας στη Γερμανία.
Οι εγγραφές για τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, 16.00-19.00, την Τρίτη 3 Ιουνίου, 10.00-13.00 και την Τετάρτη 4 Ιουνίου, 16.00-19.00 (μόνο).
Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 16 Ιουνίου και προσφέρονται πρωί ή βράδυ:
Τα βραδινά μαθήματα για ενδιαφερομένους από 16 ετών και άνω ξεκινούν στις 16 Ιουνίου και τελειώνουν στις 8 Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή (5 φορές τη βδομάδα) από τις 18.00-21.15. Αυτά τα μαθήματα προσφέρονται για αρχάριους (επίπεδο Α1).
Τα πρωινά μαθήματα για την ίδια ηλικιακή ομάδα θα αρχίσουν στις 23 Ιουνίου και θα τελειώσουν την 1η Αυγούστου 2014 και θα πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή 08.30-13.00. Αυτά τα μαθήματα προσφέρονται για τα επίπεδα Α1 και Α2.
Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη βραδινό τμήμα για αρχάριους της ίδιας ηλικιακής ομάδας που θα αρχίσει στις 16 Ιουνίου και θα πραγματοποιείται 3 φορές τη βδομάδα, Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή και θα έχει διάρκεια 12 βδομάδων με ένα διάλειμμα δύο βδομάδων τον Αύγουστο.
Για μαθητές από 12-15 ετών προσφέρονται τμήματα από τις 23 Ιουνίου μέχρι την 1η Αυγούστου, Δευτέρα-Παρασκευή 08.30-13.00 για τα επίπεδα Α1, Α2 και Β1.
Σχετικά
Η Λάρνακα διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Νερού
Μία μέρα αφιερωμένη στο πιο πολύτιμο αγαθό
Καράβι στο Βουνό: Ποίηση σε χάρτινα καραβάκια στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η δράση βασίζεται στη συμμετοχή και τη διάδραση: κάθε αναγνώστης μπορεί να κρατήσει το ποίημα ή να το αφήσει ξανά στη θέση του
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής