Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2024
Έπειτα από ένα ατύχημα, η Μαρία Αλίκη Οικονόμου, μια αποτυχημένη ηθοποιός σε αναζήτηση μεγάλων ρόλων, εισέρχεται σε μία πραγματικότητα όπου καλείται να παίξει όλους τους πιθανούς ρόλους που θα μπορούσε να της έχει χαρίσει η ζωή, αν είχε κάνει διαφορετικές επιλογές.
Πού βρίσκεται; Ονειρεύεται, πέθανε ή λιποθύμησε;
Προσπαθώντας να καταλάβει τι της συμβαίνει, αλλά και να βρει την έξοδο προς την αληθινή ζωή της, η Μαρία Αλίκη βλέπει τον εαυτό της να προσπαθεί να χωρέσει σε ρόλους που μοιάζει να έχουν σχεδιάσει άλλοι για εκείνη. Πώς μπορεί να γυρίσει πίσω; Κυρίως όμως: θέλει να γυρίσει πίσω; Υπάρχει κάτι που αγαπάει στη ζωή της; Σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, με πολλά ευτράπελα, η Μαρία Αλίκη θα αναμετρηθεί με τον εαυτό της και θα κληθεί να απαντήσει επί της ουσίας “To be or not to be?”.
Σε τελική ανάλυση, ποια είναι πραγματικά η Μαρία Αλίκη και πώς μπορεί να βρει την έξοδο για να επιστρέψει στη ζωή;
Ο "Νόμος του Μέρφυ", είναι η νέα ταινία του Άγγελου Φραντζή, σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας "Ευτυχία", μία κωμωδία υψηλών προδιαγραφών που σπάει τον κώδικα με το ανατρεπτικό της σενάριο και το έξυπνο χιούμορ.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσαρκώνει η Κάτια Γκουλιώνη, έχοντας πλάι της ένα εντυπωσιακό καστ (Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Κουρής, Τόνια Σωτηροπούλου, Θάνος Τοκάκης, Χρήστος Στέργιογλου, Βικτώρια Μπιτούνη, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Λυδία Φωτοπούλου, Effi Rabsilber, Λευτέρης Πολυχρόνης, Ευάγγελος Βογιατζής).
Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου. Διάρκεια: 129'.
Σχετικά




Εβδομάδα Ινδικού Κινηματογράφου στην Κύπρο με πέντε ταινίες
Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου στο ARTos House στη Λευκωσία

Last Breath
Μια αποστολή έμπειρων δυτών προσπαθεί να σώσει ένα μέλος του πληρώματος που έχει παγιδευτεί στο βυθό

Attack on Titan: The Last Attack
Τα δύο τελευταία επεισόδια του cult anime μετατρέπονται σε μια θεαματική κινηματογραφική εμπειρία


«Είμαι Ακόμη Εδώ»: Η ταινία που διεκδικεί τρία Όσκαρ προβάλλεται στο Πάνθεον
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Φερνάντα Τόρες έχει ήδη κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου και διεκδικεί το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου

Προβολή της ταινίας "Η Ωραία της Ημέρας" στο Πάνθεον
Η πρώτη από τις 5 ταινίες του προγράμματος προβολών "Η Αγάπη είναι Παράξενη"

Presence
Σε αυτό το σπίτι δεν είσαι ποτέ μόνος... Ένα ανατριχιαστικό θρίλερ από τον Steven Soderbergh

